DIY basove pasti - the official thread
2 Ecson: souhlasim, o byl napad moji zeny a musim rict, ze to fakt vypada super, spis jako obraz, nez DYI. Parad, sem naprosto spokojenej - navic driv studovala malbu, takze tu latku vypnula jako na obraz, tj. pry se to nepovoli...
2 Vasek: no muze byt taky, ale je to 1. obrazek Rockwoolu Airrock RD 100 v baliku a 2. 1 deska orezana na spravny rozmer a strcena do pytle, aby se to neprasilo. Ten pytel se pak vrazi do te drevenekonstrukce, pridela provazkem a sup s tim na zed, past je hotova
2 Vasek: no muze byt taky, ale je to 1. obrazek Rockwoolu Airrock RD 100 v baliku a 2. 1 deska orezana na spravny rozmer a strcena do pytle, aby se to neprasilo. Ten pytel se pak vrazi do te drevenekonstrukce, pridela provazkem a sup s tim na zed, past je hotova
-
No fotku uz asi neposlu, musel bych to rozebrat;( Kazdopdne ale postup byl nasledujici:
- dovnitr konstrukc, na kazdou stranu, drevene L
- mezi konstrukci a L se prostrci latka
- za L se zahakne a otoci se s nim, tim se latka napne
- nastrelovacka skrz L - latku - do konstrukce
Drzi to neskutecne dobr, jako blana bubnu, ale byla s tim celkem drina, hlavne proto, ze ram je z masivu, L taky, tj. prostrelit to byla spis otazka nahdy, mistama jsme tam musli dat i hrabicky....
Drzi to neskutecne dobr, jako blana bubnu, ale byla s tim celkem drina, hlavne proto, ze ram je z masivu, L taky, tj. prostrelit to byla spis otazka nahdy, mistama jsme tam musli dat i hrabicky....
tak idem robit aj ja a potrebujem poradit ohladne výberu materiálu. Rockwoll tu zohnat neviem iba nobasil ale aj to iba ten meky obyčajný ten nechcem.
ISOVER viem objednat ale neviem sa rozhodnut aky. ktory by bol najlepsi? AKUPLAT ,ORSTROP alebo POLTERM UNI tie su z čadičoveho vlakkna. Chcem 10cm pláty na rožné aj nástené pastibudu lepsie cadicove alebo sklenene?
ISOVER viem objednat ale neviem sa rozhodnut aky. ktory by bol najlepsi? AKUPLAT ,ORSTROP alebo POLTERM UNI tie su z čadičoveho vlakkna. Chcem 10cm pláty na rožné aj nástené pastibudu lepsie cadicove alebo sklenene?
-
- Profesionál
co je drevene L?upman píše:No fotku uz asi neposlu, musel bych to rozebrat;( Kazdopdne ale postup byl nasledujici:
pokial viem rockwool je tiez cadicoveho povodu...greezmen píše:tak idem robit aj ja a potrebujem poradit ohladne výberu materiálu. Rockwoll tu zohnat neviem iba nobasil ale aj to iba ten meky obyčajný ten nechcem.
2 Brooklin: drevene L je proste drevene L
) Prestav si pravitko ze skoly, takove to rovne plastove. Zlomis he vejpul a das obe pulky k sobe, do tvaru L a nejak to slepis. No a totez ze dreva, akorat 1 metr dlouhe. Prodava se to v OBI a jinde pod nazvem Rohove L. Dulezite je, aby melo konce zaoblene, aby se latka dala ohnout a neroztrhla se....

2 greezmen: no ja taky nemohl splasit rockwool, tak jsem zkosel najit alterntivu. Jedine, co slo, by Nebrasil od Orsilu, ale nikde mi nebyli schopni rict, jestli to funguje i jako zvuk. izolace. Ale musi, je to konkurencni znacka. Ovsem cena je taky jina. Ja kupoval na www.estavebniny.com m2 za 170Kc bez DPH, nebrasil vychazel o 150 vic... Kazdopadne to chce desky, kvuli hutnosti materialu