Fantoove napajeni je 48V ? Proc ma ESI 12?

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Fantoove napajeni je 48V ? Proc ma ESI 12?

Příspěvek od pc.masters »

http://www.esi-pro.com/viewProduct.php?pid=6&page=3

Proc tam pisou 12V? To tomu majku staci?ja bych tam dal stejne magnetodynamiky, takze bych mel fantoma vypleho, ale proc to tak je?

Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook »

vacsina kondikov dokaze fungovat uz od 9-12V (aj ked optimum je 48)

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2385
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy »

Nemají při nižším napětí omezený dynamický rozsah?
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

votom
Příspěvky: 25
Registrován: 14 lis 2005 13:56

Příspěvek od votom »

Jo, mikrofony maji menší dynamicky rozsah. To jsem zjistil třeba u PG81, kde píšou: Maximální udávaný akustický tlak je 131 dB při fantomovém napájení a 127 dB při napájení baterií (1,5V!!!)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

pozor, su kondiky co na 12V nefachcia a vylozene sa to na nich uvadza

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22114
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

mam tu senheiser mikrofon a je k nemu original zdroj na 12V

Odpovědět