Jo a tady jsem postavil bici na zvuku kladiva, kterym boural soused zdi vedle v dome (mame spolecnou stitovou zed). Vcetne toho kdy zadrncely veci u me nebo kdyz spadl kus zdi (u souseda, ne u me

Já jsem s tím setupem spokojený. Tady posílám ukázku:Tom Šen píše: ↑21 zář 2020 10:18nooly: děkuji
Nejčastěji používám SD Mixpre a do něj Sennheisery (MKH8040, MKH30). Mám rád MS
Na Zoom f8 jsem se díval a nahrávky z ně se mi líbili - ale už nevím, jaké tam v tom testu byly mikrofony. Jinak ten tvůj setup vypadá dost zajímavě, ty Beyrdynamiky jsou zajímavé, máš někde nějaké nahrávky?
Výborná práce ;O A tyhle fígle a nápady jsou moc inspirativní, měl bys o tom udělat nějaké video :]matucha píše: ↑21 zář 2020 23:18Pro me to je ciste pragmaticka vec, pouzivam to pro video nebo hry. A nekdy i v ramci hudby. Treba sem bouchnuti dveri pridaval do clapu/snaru. Zvuk kavarny velmi jemne primichnutej do bossanovy, zvuk mesta do nejakejch prilis cistejch zafiltrovanejch pasazi nejaky elektroniky.
Jo a tady jsem postavil bici na zvuku kladiva, kterym boural soused zdi vedle v dome (mame spolecnou stitovou zed). Vcetne toho kdy zadrncely veci u me nebo kdyz spadl kus zdi (u souseda, ne u me). Ma to skvelej subbas a dost sem to ted pouzival na kroky prisery nebo na vytucneni nejakejch dopadu, co znely trochu prazdne.