Fotky z nahrávání
Kouřit absolutně ne ... to chodí ven ... je ale pravda, že když se takový člověk vrátí z procházky, něco s sebou přinese ...Cyril píše:Tvoje studio je nealkoholicky, ale smi se v nem kourit? (jen usuzuju z obsahu stolku)...

Ale bylo to fajn, byla sranda ...
To ne ... ale pro někoho je jeho vlastní auto prostě závěrečný referenční poslech ... když má na tom naposlouchané stovky hodin .... a důvěrně ví jak na tom hraje všechno možné ... To dělá spousta lidí ... Tady i jinde ...Amorph píše:Porovnavaj mastery v aute? To musi bejt panecku esoterie! Nebo ze by homeopatie?
Já taky referenční poslechy, dělám v autě a jsou pro mne dost důležitý. Trávím v něm denně dost času a všechnu novou muziku naposlouchávám jedině tam, protože doma na to většinou není čas, takže tam to prostě musí hrát jak víno, jinak je to o ničem. Kolikrát se mi zvuk na monitorech zdá fajn a pak v autě zjistím, že mi tam něco hučí a motor to neni. 

- Pierre niko
sory, ze reaguju tak briskne... 

to s tim lazenim je fajn napad,financne taky zajimave...skeld píše:Dneska u mě v obejváku jeden kámoš nahrával solo Didjeridoo a vyndal ze svý sbírky jednu moc zajímavou rouru.
Materiál (novodur) na její výrobu byl zakoupen v Baumaxu za cca 150 kč a jelikož je teleskopická, tak se dá u ní měnit lazení.