Fotky z nahrávání

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
boolocks

Re: Fotky z nahrávání

Příspěvek od boolocks »

To album FM Barcelona je podle mě naprosto geniální!!!

Já dodnes netušim, proč to tehdá bylo převážně synthový...vim že fm byl vždycky hrozně pokrokovej, tak to bral, jako že je to budoucnost a že to stejně za pár let budou dělat všichni?

matucha

Příspěvek od matucha »

Pro me je to jedna z nejvic iritujicich veci co znam (veci od queenu) a je to este znasobeny tim, ze staci byt 10minut vystaven poslechu vysilani radiozurnalu a nedobrovolne si minimalne jedny kviny clovek da. Ale jinak jim nejde vytknout talent a smysl pro detail, melodie, produkci a vyvoj ;).

boolocks

Příspěvek od boolocks »

matucha: tak nevim, já radiožurnál nejedu od rána do večera (asi jsem ho ani nikdy neslyšel) :-)) Ale chápu..kolik přívrženců, tolik odpůrců..já třeba taky nesnášim U2, a kdekdo je má za bohy :-))

matucha

Příspěvek od matucha »

Jo na tom (U2) se shodneme ;-).

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Kromě Bohemian Rhapsody, Show must go on a Love of my life, Queeny taky vůbec nemusím, ale třeba Bohemian Rhapsody mi připadá geniální - jako celek i v detailech ...

boolocks

Příspěvek od boolocks »

jojo..je potřeba projít diskografii...ty radio hity ala radio gaga nebo kind of magic taky nemám rád..na deskách je hromada perel...

Liquid Sound
Profesionál

Příspěvek od Liquid Sound »

V rámci mého neustálého pokusu o kříšení tohoto (imho nejzajímavějšího) threadu, další video. Tentokrát z května tohoto roku a s další rockovou legendou u nás ve studiu - Tony Banks z Genesis.
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC

PiKey
Profesionál

Příspěvek od PiKey »

Liquid, velmi pekne, a smiem sa opytat kde to znamena u "nas?"
Hudobník a producent, majiteľ štúdia
http://www.fairytale.sk | http://www.peterkravec.com

Liquid Sound
Profesionál

Příspěvek od Liquid Sound »

PiKey píše:Liquid, velmi pekne, a smiem sa opytat kde to znamena u "nas?"
www.smeckymusicstudios.com
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC

kopyto

Příspěvek od kopyto »

Ivo píše:ale třeba Bohemian Rhapsody mi připadá geniální - jako celek i v detailech ...
+1, shodou okolností mi tady zrovna hraje z beden:-)

delay

Příspěvek od delay »

Tak, po Hi-Endu zas nějakej pořádnej "zkušebnovej" low end :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Hammond

Příspěvek od Hammond »

Dealey: Mam na teba jednu prosbu. Vidim, ze tam mas X1R. Nezavesil by si(prip. poslal mi na mail) nejake kratke ukazky porovnania X1R s SM57? Tiez uvazujem nad X1R, ale nemam ani len pribliznu predstavu ako znie.

skeld

Příspěvek od skeld »

Zajímavý, to snímáš ten room u bicích v M/S?

delay

Příspěvek od delay »

Jasný. Já tu představu vlastně taky uplně nemám, času je fakt málo a komě pár pokusnejch náběrů doma, kdy jsem X1R měl na M/S u akustiky (spokojenost) jsem s ním ještě nic netočil, až teď bicí a kytary.
Na bicích jako stereo složka M/S a zdá se mi moc fajn, má dobrý tělo a spodek, nešumí, zvuk je přirozenej, ne nijak signifikantně zabarvenej...
Z těch kytarovejch stop nakonec v mixu nechávám všechny majky (přesně ve fázi), X1R dodává pevnej základ, ale je samozřejmě výrazně temnější než SM57 nebo C214, zkusím ti něco poslat.

delay

Příspěvek od delay »

skeld píše:Zajímavý, to snímáš ten room u bicích v M/S?
No jo, přijde mi to rozhodně lepší než mono room, a pak je to daný naší výbavou, protože jediný dvě spárovaný tužky máme na OH, takže stereo room bych jinak nedokázal sejmout a chtěli jsme přirozenej dozvuk, kterej ta zkušebna má vcelku dobrej. Jinak myslím, že to funguje skvěle, když se ty dva room majky hoděj přesně do fáze, tak je stereo krásně vyvážený. Jen ještě uplně nevim, jeslti tu fázi řešit i dohromady s OH :), zatím mi přijde že se to nemlátí, ale třeba by to někdo slyšel jinak---

Odpovědět