Fotky z nahrávání
PiKey: Děkuji moc, ale úplně upřímně musím říct, že je to spíš zásluha dobrého bubeníka a toho kitu, který má už sám o sobě přirozený a plný zvuk. Ten Ludwig kopák je rozhodně nejlepší, který jsem měl možnost zatím nahrávat a celkově to Markovi prostě "hraje". Na tom engineeringu jsem toho moc nepředvedl, protože víceméně celý ten zvuk je z MKL5000 a zbylé mikrofony jsem k němu vlastně jenom domíchával pro barvu (a u kopáku pro tlak).
Dík, Saša
Dík, Saša
-
- Profesionál
syncro: musim rici, ze me kopak taky neoslovil. je hodne 'hi fi' v tom smyslu, ze ma velky spodni [nekonkretni / nezkompresovany] thump, az nekde okolo 40Hz, ale kolem 1 - 3k (kde hledavam tecku) moc nic neni -- az pak zase vys, nad 5k, neco je. pak je tam peak jakoby nekde az skoro ke 200Hz, coz by mohl byt ten matousem zminovany 'hucak'. ono by mi to nevadilo, ale tu rezonanci bych se snazil gatovat; ona se totiz tahne docela daleko. ale ber to prosim tak, ze jsem uz trochu zdegenerovany ve smyslu predstavy o tom, jak by mely hrat bici. tak si to prosim nevyloz nejak spatne.
brooklyn: Aha, takhle tomu rozumím. Ta nahrávka je z testovací session, na finální nahrávání jsme tu rezonanci vygateovali - froté ručníky nacpanými dovnitř
Tečku jsme zkoušeli zvýraznit výměnou blány, ale pak se bohužel degradovaly ty nejnižší basy, takže jsme tam zase vrátili tu původní. Díky moc za konkrétnější vysvětlení...
Shodan: Poslouchám každého, názor si pak stejně musím udělat sám
Saša

Shodan: Poslouchám každého, názor si pak stejně musím udělat sám

Saša
-
- Profesionál