Jo, ja to slysel a hral sem i na to. Nadhernej zvuk, skoro se neda verit, ze z takhle malych bedinek to bude takova bomba. Zkousel jsem to cca pred rokem a pul, primo u dovozce v Hradci (btw je to sympatak a da se s nim domluvit na vyzkouseni), mel na to michnuty Promega2 klavesy a ja fakt slintal nad zvukem. Akorat v te dobe staly tyhle bedynky myslim ze kolem 8k, takze jsem do nich nesel.
V pohode se daji pouzivat pro ozvuceni salu, vykon jako prase a vubec to nezkresluje. Napr. diky subwooferu smycce maji fakt HUTNY zvuk a piano dole opravdu duni.
Za tyhle prachy, vezmu-li v uvahu pomer cena/vykon/design urcite dobra volba. Na druhou stranu ja doma puzivam k dig. pianu neco jako tohle, akorat mnohem starsi a libivejsi design,
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51083, a hraje to taky fakt cool.
Dokonce kdyz delam muziku, jedu z Abletonu pres Tapco poslechy, ale jakmile vyrendruju do mp3, tak jedu pres tyhle fidlatka a musim rict, ze zvukove to je hodne srovnatelny + subwoofer tomu dava fakt stavu.
BTW: pokud tam v tom pokoji nic neni, tak bude vsechno moc - moje zkusenost, nakonec mam pasti na zdi, na zemi mega hutny koberec a dvere oblepene izolaci