guitar rig

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
vasek
Příspěvky: 2032
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek »

nick valensi: :-D
Přetahujete se o master volume, co? Takže je to nakonec o bicepsech :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22114
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

nick_valesi : zvukar by mal zarucit este , ze zvysok kapely hra z PA rovnako hlasno , ako ty z podia :)

nick_valensi
Příspěvky: 517
Registrován: 04 úno 2005 13:37

Příspěvek od nick_valensi »

vasek: nemam sice takove bicaky jako ecson, ale vis jak.. kytarista, kterej je potichu, se okamzite meni v nebezpecneho maniaka, tzn. kazdej zvukar si pak naky sahani na master volume rychle rozmysli ;-)

pytkin: my to mame jednoduche, hraju pouze ve dvojici s bicmenem, kterej do toho taky reze o 106, takze tenhle problem nehrozi..

Cyril
Příspěvky: 5696
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

nick valensi: to jste neco jako dresden dolls? :)

nick_valensi
Příspěvky: 517
Registrován: 04 úno 2005 13:37

Příspěvek od nick_valensi »

cyril: to ne, u dresden dolls hraje kytara dost podradnou roli.. u nas hraje roli hlavni;-)

nooly
Příspěvky: 574
Registrován: 12 pro 2004 17:27

Příspěvek od nooly »

sem si hral s guitar rigem, solo je trochu chemicky, spodky sou amplitube... ac to nezni uplne realne, tak ten zvuk me proste bavi =)

http://nooly.marshals.cz/temp/blackbox_vysek.mp3

Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Příspěvek od Vuid »

Tak se mi zda ze GR3 je uplne to samy co GR2, akorat par blbin navic. Ma nekdo jinej pocit?
Zato Revalver mk2 je velmi zajimavej, zalozil bych o nem thread kdybych do nej mel co napsat - krome toho ze se mi fakt libi. Zkresleni z Revalveru2 je nejak uveritelnejsi nez z GR3 i Amplitube2. Navic ta moznost importu impulsu a dalsi moznosti konfigurace...opravdu siroke moznosti.

nooly
Příspěvky: 574
Registrován: 12 pro 2004 17:27

Příspěvek od nooly »

vuid mam naprosto totozny pocit (co se gr2 a 3 tyce =)

rastis
Příspěvky: 3005
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis »

Vuid píše:Tak se mi zda ze GR3 je uplne to samy co GR2, akorat par blbin navic. Ma nekdo jinej pocit?
s tym suhlasim
Vuid píše:...Zkresleni z Revalveru2 je nejak uveritelnejsi nez z GR3 i Amplitube2. ...
s tym uz menej, ale mozno to chce len trochu sa naucit s tym pracovat...

rastis
Příspěvky: 3005
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis »

nooly píše:sem si hral s guitar rigem, solo je trochu chemicky, spodky sou amplitube... ac to nezni uplne realne, tak ten zvuk me proste bavi =)

http://nooly.marshals.cz/temp/blackbox_vysek.mp3
neni zle...

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3670
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness »

rastis píše:
nooly píše:sem si hral s guitar rigem, solo je trochu chemicky, spodky sou amplitube... ac to nezni uplne realne, tak ten zvuk me proste bavi =)

http://nooly.marshals.cz/temp/blackbox_vysek.mp3
neni zle...
Pekne! Se mi libi jak tam nekde od 0:11 hraje ta kytara zdvojene ala Iron. To jsi nakopiroval do dalsi stopy a posunul? Nebo primo v GR?

nooly
Příspěvky: 574
Registrován: 12 pro 2004 17:27

Příspěvek od nooly »

diky, no postup je takovy, ze jsem mel v kazdem tracku zvlast clean kytaru a v kazdem jeden guitar rig se stejnym nastavenim (akorat s ruznou ekvalizaci, aby to bylo aspon trosku variabilni) a na oba sem dal compressor, aby ty souzvuky moc nervaly...

//edit jinak oboje nahrano zvlast obycejnym stratikem...

vasek
Příspěvky: 2032
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek »

nooly: tak GR nebo Amplitube?

nooly
Příspěvky: 574
Registrován: 12 pro 2004 17:27

Příspěvek od nooly »

no dve kytary hrajou rytmus (amplitube2), solo je GR3, asi sem se spatne vyjadril =)

Odpovědět