bluem: hehe, nevychodil si ty moju almu mater?bluem píše:kexik - kvalita je dana charakterom suroviny, posudzuje sa akurat akost:)kexik píše:jojo: velmi biedny argument. co ma opravnuje posudzovat, ci je natierka rama lepsia ako veto? viem ju snad vyrobit? vyrobil som lepsiu?
pre posudenie kvality je IRELEVANTNE co dokazem ja sam!
viem, je vela tzv."oddeleni kvality", ktore su v skutocnosti oddeleniami akosti, ale oni si to v tej svojej myslienke vlastnej "geniality" ani nedaju vysvetlit. z toho vyplyva, ze posudzuju (podla nazvu)nieco, co uz dane je.
HARMONIE - stupnice
Klasická evropská harmonie je jen jedním z mnoha úhlů pohledu na to jak najít řád v té obrovské abstraktní hmotě zvané zvuk. Člověk může být důsledný a buď ji úplně zamítnout a pokusit se nalézt jiné "možná svobodnjší" souvislosti, nebo ji dokonale pochopit (přeci jen jsme evropané a ne Vegané) a pokusit se v tvorbě transformovat v něco nového.
Jakékoliv kompromisy vedou ke kompromisním uměleckým výsledkům, který stojí za hovno! To je můj názor.
Takový ty řeči, že člověk musí hudbu cítit a nemusí znát řemeslo( což znalost harmonie pro hudebníka je) jsou podle mě jen alibistický kecy, kterým si člověk omlouvá svoji neznalost/neschopnost....
Bez citu nemá vůbec smysl nic tvořit, ale bez znalosti je to jen tápání....
(ovšem i to tápání má svůj neodmyslytelný význam!!!!)
Jakékoliv kompromisy vedou ke kompromisním uměleckým výsledkům, který stojí za hovno! To je můj názor.
Takový ty řeči, že člověk musí hudbu cítit a nemusí znát řemeslo( což znalost harmonie pro hudebníka je) jsou podle mě jen alibistický kecy, kterým si člověk omlouvá svoji neznalost/neschopnost....
NAPROSTY SOUHLAS, AKORAT JA TO NEUMEL TAK FORMULOVAT (PROTO SE TAKY NESERU DO LITERATURY, IKDYZ CIT BYCH NA TO MEL, HAHA....) - JINYMI SLOVY PRIZNAT DILETANTISMUS SI NIKDO NETROUFNE A NAUCIT SE TO CHCE FAKT TRPELIVOST A SYSTEMATICNOST. A STOU JAKOSTI A KVALITOU TO BYLO DOBRY PRIROVNANI, JEN SI NEJSEM JIST, ZDA TO SUBJEKT, KTEREMU TO BYLO URCENO, POCHOPILMagion píše:
jojo: myslim ze to s tou akostou si nepochopil skor ty 
rastis: no dobre, tu to mas aj s dokazmi
http://www.4mgrecords.com/4MGFD04/mb.zip

rastis: no dobre, tu to mas aj s dokazmi

http://www.4mgrecords.com/4MGFD04/mb.zip