HELP, jak dostat z MP3 maximum?
HELP, jak dostat z MP3 maximum?
Používám počítač na poslech hudby, ale pořád mě zvuk neuspokojuje, můžete mi poradit, jak dostat z mp3 maximum, uvažoval jsem o nějakém extrením předovníku např. m-audio flying cow/calf, nebo stačí nějaká lepší zvukovka? Chtěl bych aby to mělo teplý transparentní zvuk jako z lampáčů, živej, rytmickej zvuk a čistý basy jako na lampách, dá se to vůbec na tranzistorech popřípadě počítači dosáhnout? Děkuji za zakékoli připomínky, věřím, že takovejch jako jsem já je víc. 

v prvom rade musis pouzit know how pri VYROBE mp3 (lame encoder HQ)
ak pocuvas mp3 z internetu tak to dobre hrat nebude ani ked sa obesis
prevodniky hraju rolu ale neoplati sa ti platit za 24 bitove... spdif zo zvukovky zastrc do minidisku alebo cdr a pocuvaj cezen...
...lampovy zvuk ma celkom pobavil
ak pocuvas mp3 z internetu tak to dobre hrat nebude ani ked sa obesis
prevodniky hraju rolu ale neoplati sa ti platit za 24 bitove... spdif zo zvukovky zastrc do minidisku alebo cdr a pocuvaj cezen...
...lampovy zvuk ma celkom pobavil

-
- Profesionál
Re: HELP, jak dostat z MP3 maximum?
Cože to je??? Tos viděl ve stereu a videu tyhlety termíny, ne???Honza píše:Chtěl bych aby to mělo teplý transparentní zvuk jako z lampáčů, živej, rytmickej zvuk a čistý basy jako na lampách

Sakra kdo takovýhle debility vymejšlí?
No tak to jste mi poradily,
nevím jak vám mám popsat jak hrajou lampový zesilovače, předzesilovače, ale vidím, že je to zbytečný se na něco takovýho ptát když jste to nikdy neslyšeli. Je mi jasný, že z mp3 toho moc nevymáčknu, ale abych platit 500 za cédéčko, na to opravdu nemám. Děkuji za opravdu fundované názory, příště si odpovím sám, budu na tom líp.
-
- Profesionál
Proč mp3?
Odpověď je jednoduchá, protože si můžu na internetu stáhnou téměř cokoli zadarmo, kdyby to bylo ve wavu, tak to vůbec neřeším, jak jsem popisoval lampáče, tak sem asi zvolil špatný termíny, nevím jak to vysvětlit aby to normální člověk pochopil. Nechápu teda jak může vůbec mp3 existovat když to stejně hraje a bude hrát vždycky z prdele.
No pokud chces vymacknout z mp3 nejvic, pak urcite si ke svemu mp3 prehravaci kup sluchatka HAMA. neznam presny typ , ale je to na nich napsany / cena do 950 kc/ To jsou sluchatka, ktera dokazou udelat nadherny zvuk z mp3. Takovej ten teplý transparentní zvuk jako z lampáčů, živej, rytmickej zvuk a čistý basy jako na lampách - proste takovej zvuk jakej hledas. Jsou vyrobena prave pro komprimovany formaty a pro lidi, kteri pouzivaji kradenou hudbu z netu v komprimovanem formatu. Sluchatka HAMA jsou pro tebe idealni.
-
- Profesionál