Hledám nové prostory pro nahrávací studio

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
jsem.devka

Hledám nové prostory pro nahrávací studio

Příspěvek od jsem.devka »

Zdravím ezone,
vypršela nám po 3 letech nájemní smlouva v našem nahrávacím studiu v dejvicích, majitel chce barák prodat. :( Prostor jsme měli kompletně akusticky řešený a platili jsme, já za jednu místnost 20m2 6tis měsíčně a Mad Skill 60m2 13tis. Kdyby jste věděli o čemkoliv nebo se máte koho zeptat kam teď s náma, a to klidně každého zvlášť, zachráníte tenhle náš nešťastný začátek roku 2014. :? moc Vám děkuju za pomoc
Naposledy upravil(a) jsem.devka dne 03 led 2014 16:18, celkem upraveno 1 x.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Re: Hledám nové prostory pro nahrávací studio

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

neumim poradit, ale docela by me zajimalo, kdyz byste nasli nahradu, kde jste ji a za kolik nasli, nejaky prima prostor mame dlouhodobe v hledacku. hodne stesti.

jsem.devka

známej Ektor tak má prostory ve Vršovicích. může se tam dělat nonstop rambajs, je tam kuchyň koupelna záchody a už 2 nahrávací místnosti a majitel tam má dalších 1200 m2 který by v případě většího projektu nechal na základě podepsání smlouvy na rok a víc vypříčkovat a snad i akusticky pořešit. Do dvou měsíců max by to pak mohl dát do kupy. Zatím se mu chystáme předložit že máme zájem o 100 m2, kdyby chtěl někdo nějaký metry čtvereční připojit, o to víc by ho to samozřejmě zajímalo. Je to ale jen jedna z možností... děkuju doufám že co nejdřív něco najdem
Naposledy upravil(a) jsem.devka dne 03 led 2014 16:18, celkem upraveno 1 x.

maux

Příspěvek od maux »

Taky neporadím, ale za tyhle kačky si kupte v satelitu dvoupatráček na hypo, vymlaťte příčky a barák vám zůstane...

jsem.devka

ještě sem přepsal ty metry čtvereční, měl sem to špatně

Odpovědět