Izolace zkušebna
Re: Izolace zkušebna
Hmm, pokusím se. Neni to úplně laciná záležitost.
Nepřeháněl bych tu důležitost těch koutů, při těch vlnových délkách by to stejně mělo být dál od zdi a to se nepovede. Klasickej sádrokarton s vatou odvede na basech taky dost solidní práci, navíc umožňuje realizovat i difuzi - stěny nemusejí být rovnoběžné atd.
Dedko, díky, když jsme tahali ten protipožární sádrokarton, tak jsme tě proklínali, protože je cca dvakrát těžší než ten o obyč.
Markuc: rovnoběžně tam asi neni vůbec nic
problém nejsou ani tak odrazy jako spíš to, že v takhle malé místnosti je zdroj zvuku vždycky hodně blízko a neni to moc příjemné, hlavně u virblu.
Markuc: rovnoběžně tam asi neni vůbec nic

Stradust: len preklínaj, ja veľa znesiem...
Dedko a ostatní, přestože jste radili někomu jinému i já se přidávám s poděkováním!
Od ledna rekonstruuji domek, kde je nově vyzděná přístavba 10*4 metry a je celá jenom pro mě
Minulý týden jsme se přestehovali a začínám šetřit na stavební úpravy malé domácí komůrky na hraní, takže se zdejší rady velmi velmi hodí!
Kdybych mohl příští rok začít budovat, bylo by to super, škoda, že nekradu
V.
Od ledna rekonstruuji domek, kde je nově vyzděná přístavba 10*4 metry a je celá jenom pro mě

Minulý týden jsme se přestehovali a začínám šetřit na stavební úpravy malé domácí komůrky na hraní, takže se zdejší rady velmi velmi hodí!
Kdybych mohl příští rok začít budovat, bylo by to super, škoda, že nekradu

V.