... mmno Sennheiser 835 je prumerny dynamicky mikrofon urceny na jeviste. Protoze je to kardioida tak se u nej projevuje narust basu s tim jak moc blizko zpevacka je (a modri uz vediOndrees píše:Dobrý den,
Zatím mám. Cubase SX2, Midiman Audiophile, Mix Behringer 2804, mic. Senheizer 835,
Nevím jak si poradit s hlasitostními rozdíly, když se do toho opře.![]()
Přebudí mi vstup karty hned.
A další věc, je ta, že hlas mi připadá dost uhuhlaný, nemá takovou dynamiku.

Takze ono to mas tezky, kvalita nahravky je umerna castce investovane do vybaveni a akustiku. Potiz je v tom, ze ta zavislost neni linearni

Bohužel nemám moc peněz na mikrofon za deset tisíc. Poradíte mi nějaké cenově přijatelné řešení?
U Behringa jsem našel processor přímo na zpěv. Ultravoice Digital VX2496.
Není to to, co bych zrovna potřeboval? Máte s ním někdo nějaké zkušenosti? Nebo je v podobné cenové kategorii ještě něco lepšího?
... dtto. Zatimco ti vsichni budou tvrdit, ze Behringer je pro tebe hrob pak ja si myslim, ze by svoji praci v tvem pripade rozhodne udelal. Pochopitelne ze to nebude znit jako Manleyho preampy a nejspis dokonce ani jako Goldmike nebo TLA Ivory. Jenze za Ivory (coz taky neni zadny zazrak) das skoro trikrat tolik co za VX2496 (ta se prodava za 5680.- Kc s DPH). Takze si to preber

... kdyz uz jsme u toho, ja zenu signal z Beyerdynamic)))) MC834 pres Focusrite Voicemastera (to taky neni spatna vec, ale stoji 11.900.- bez DPH).Eventuelně napište jak nahráváte a přes co zpěv vy.