Syncro no ja to myslel tak, ze tecku udelas priblizenim k blane, to ale vetsinou ztraci hutnost, takze se da dohnat dalsim mikrakem, vzdalenost je potreba doladit, nemusi byt moc velka. Ten napad dat jeden k blane a druhy do otvoru nemusi byt spatny, jen nevim, jestli sm57 je zrovna vhodny . Co se mi ale jevi jako daleko nejdulezitejsi, je naladeni bubnu a styl hry. Nekdy lide pozaduji neco, co s jejich ladenim a uderem proste nejde. Ja nemam rad na slapaku blanu ala igelit, ale nekolik bubeniku mi rikalo, ze to tak ma byt (je to jako kdyz pleskas do nenatazenyho pytliku). Dalsi problem mikro snima zvuk tak, jak maji naladeno a hraji, ale jim se to strasne nelibi

Nebo bubenik zahraje jak o pohrbu a na michacce chce HC

No ale to je neco jineho, muzes zkusit dat dalsi mikro i zepredu blany, bacha ale na vrzajici slapky, pak se to skoro neda odstranit... Ale asi neni univerzalni rada jak na slapak, taky bych ji rad znal
Add dalsi overhead (spis room nebo jak ho nazvat, oh je prece nad hlavou), proste rikam, ze nekdy to neni na skodu a vyborne to dobarvi zvuk cele sady. Pomer si muzes zvolit, pokud neni dobry, ani ho pri michani nemusis pouzit.
Add triggery no ani zmena barvy odvisla od uderu se tim podchytit neda, i kdyz bude treba 16 layer multisample, porad bude mrtvejsi. S Clavia Ddrum4 nebyl az tak problem, ale neni to na jazzove finesky