Budu vdecnej za jakkoliv pripominky Diiik
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/20379 ... .25MB.html
spicky max -0.2dB vychazi z normy CDAudio (necht. mne nekdo opravi jestli tom rikam nejak nepresne)nathanael píše:Je to pěkné. Ze začátku se mi zdály ty bicí z groove agenta při těch fillech že nějak nesedí, ale potom už je to ok. Ale pokud jde o zvuk, líbí se mi to, nejsem specialiasta na zvuk, ale hraje to pěkně, fakt podobné jako Offspring. No teda fakt je, že víc se mi líbí pasáže bez toho zpěvu, asi mi nějak vadí - od 2:12 do 2:27 je to pohodička, ale ty použité noty stejně jaksi skřípou.
lukemarty: vysvětli mi prosím tvou otázku "Proc mas normalizaci na 0dB ?" - kolik by měla být? mě tohle zajímá...
Dik moc. tohle myslis jako utopenej v cely skladbe nebo jen ten zkreslenej zacatek?- Utopenej leadvokal. Tim ze je nakreslenej pres flasku, by klidne snesl citelne vytazeni dopredu aniz by to bylo na ukor kompatibility s ostatnimi nastroji
no to je samo problem:) takze myslis priostrit treba cca na 4kilech nebo ubrat niz?- Basa je zahuhlana prakticky po celou dobu
takze stahnout? limiter? kompresory? ma to -8,7 RMS ja myslel ze to je jeste pohoda:)- Mix je to hodne limitovanej, takze je to subjektivne naslaply, ale urcite na ukor citelnosti.
to bych taky rad vedel, vystup na mixdownu ukazuje -0.3, mozna ta mp3?Proc mas normalizaci na 0dB ?
takze myslis ze v tom masteru ubrat pred limiterem? Celkove ma skladba -8,7 dB RMS - takhle to ukazuje statistika v Nuendu ale ono by to tehle hodnot melo asi dosahovat jen v tech nejnarvanejsich pasazich? pak mi to ale prijde trosku potichu... Vim ze timhle bych se nemel ridit, ale srovnavat s ostatnimi se musi...Jo a este ... pripada me ze jsi to prehnal s tou normalizaci ))