Jak vyřešit akustiku malého domácího studia
- loudspeaker
Kde koupím ten Auralex?
Můžete mi prosím poradit, kde v Praze koupit akustické panely Auralex?
Sháním něco jako toto, potřebuji to co nejdříve...
http://shop.mediatech.sk/defaultweb.php ... uct=168528
Sháním něco jako toto, potřebuji to co nejdříve...
http://shop.mediatech.sk/defaultweb.php ... uct=168528
Zrejme myslis clanek na mem webu. Identicky clanek je na strane jedna tohoto tematu.Pastor píše:Super ,ale to pozadí to hodně ruší a špatně se to čte.
Pokud ma neco fungovat jako sirokopasmovy absorber (tj. pohltit basy, stredy a vysky), tak aktivni tloustka vaty by mela byt cca 20cm. Abych teto tloustky docilil u rohovych pasti, musel jsem je vyrobit z nasledujicimi rozmery: vyska trojuhelnika 30cm, odvesny 47cm a prepona 68cm (miry jsou priblizne). Tak mam ve velke casti prurezu pasti tloustku vaty 20cm.loudspeaker píše:super clanek! dekuju! :* a malej dotaz. jaky rozmery by mela mit trojuhelnikova basova pasca? myslim pudorysne. diky!
Jakmile budes mit tloustku vaty pod 160mm, nebude ti to absorbovat nizke frekvence pod 100Hz.
Co se tyce vysky rohovych pasti, tak by mely byt od podlahy do stropu.
Auralex nevim, ale v Audiopro prodavaji vyrobky Primacoustic:tom_78 píše:Můžete mi prosím poradit, kde v Praze koupit akustické panely Auralex?
http://www.audiopro.cz/prodejni-katalog ... v-krabici/
no ano brecel... ale vies byt sa kupoval pred 2rokmi za 2.2M a dnes je jeho trhova hodnota 4.5M 
samozrejme nechcem predbiehat zatial je to vsetko vo vaze planovania, kalkulovania, zistovania moznosti financovania v bankach, atd atd atd .. ale hovorim AK bude TAK bude aj ministudijko
takze tento clanok ma preto potesil 

samozrejme nechcem predbiehat zatial je to vsetko vo vaze planovania, kalkulovania, zistovania moznosti financovania v bankach, atd atd atd .. ale hovorim AK bude TAK bude aj ministudijko

No domy. Kdyby nekdo chtel dum kolem tri mega, neni problem, delame pro firmu co stavi montovane domy, zadna predrazena svinstva co staveji ty firmy v satelitech.
Nechci delat reklamu, ale kdyby nekdo mel zajem o dum ve spanelsku nebo v cesku, kouknete na verpolcasas.com nebo domyvespanelsku.cz. Lze dokoupit i pomerancovnikove plantaze. Jedna ceska si ted koupila dum a plantaz za sest mega a do smrti nebude pracovat
Nechci delat reklamu, ale kdyby nekdo mel zajem o dum ve spanelsku nebo v cesku, kouknete na verpolcasas.com nebo domyvespanelsku.cz. Lze dokoupit i pomerancovnikove plantaze. Jedna ceska si ted koupila dum a plantaz za sest mega a do smrti nebude pracovat

Mate niekto info, alebo skusenosti ako riesit v mensej miestnosti cca 14m2 podlahu?
Rozhodujem sa medzi vlasatym kobercom, ktory mam aj teraz, alebo drevenou podlahou pod ktoru by isla podlozka z Auralexu.
Zbytok miestnosti bude takisto porieseny, len nemam jasno co s podlahou.
Vyuzitie bude prevazne na reziu a naberanie spevu.
Thx
Rozhodujem sa medzi vlasatym kobercom, ktory mam aj teraz, alebo drevenou podlahou pod ktoru by isla podlozka z Auralexu.
Zbytok miestnosti bude takisto porieseny, len nemam jasno co s podlahou.
Vyuzitie bude prevazne na reziu a naberanie spevu.
Thx