a kazety mám asi 5 rokov čo som poskupoval . preferoval som kotúčové pásky . AKAI GX 620 som si kúpil v roku 1983 , Brno tuzex za 4100 bonov .
Kazety nahrávání - info, tipy a prakticke zkušenosti
Re: Kazety nahrávání - info, tipy a prakticke zkušenosti
a kazety mám asi 5 rokov čo som poskupoval . preferoval som kotúčové pásky . AKAI GX 620 som si kúpil v roku 1983 , Brno tuzex za 4100 bonov .
No, schválně jsem si v Passatu nechal původní VW analog radio/kazeťák a pouštím si svoje starý kazety co sem si nahrál z LP desek ještě když sem chodil po burzách v 80/90 letech, pak když přijdu domů nebo naopak na stage a pustím si nějaké digital podklady nebo CD, tak je mi z toho blujno a už se zase těším, až si v autě pustím ten měkkej sametovej sound, na stylu hudby fakt nezáleží, hlavně nic českýho z období komančů - to se nedá poslouchat ani v analogu, ani tehdy ani dnes 
spravil som si zrkadlovú kazetu . až sa mi zahojí prst ,
spravím ešte jednu .
tak dokladám aj tú druhú kazetu . tá sa vydarila nakolko má iný plast .
tak dokladám aj tú druhú kazetu . tá sa vydarila nakolko má iný plast .
jednu kazetu som musel urobiť druhú a daj som tam aj vankúšik .
kazety TDK majú iné modifikácie , ale vnútorná časť je rovnaká . pásky už majú iný odtieň - iná šarža
páska s vankúšikom robí problém vo vedení pásky ,kým sa ustáli . robí to vždy pri zapnutí play .
druhá kazeta bez vodiacich častí je bezproblémová . test bol na AKAI GX 67 .
kazety TDK majú iné modifikácie , ale vnútorná časť je rovnaká . pásky už majú iný odtieň - iná šarža
páska s vankúšikom robí problém vo vedení pásky ,kým sa ustáli . robí to vždy pri zapnutí play .
druhá kazeta bez vodiacich častí je bezproblémová . test bol na AKAI GX 67 .
taky tak trochu k tématu a trochu pro pobavení
Zajímavej průhlednej design... takhle nějak by to mohlo dopadnout, když se přežene to čištění plastu peroxidem, ne 
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
to je možný
výhoda pak bude, že si to s sebou můžeš vzít do US vězení 
Desne kramy.... ale ta politika "do basy ziaden luxus, ani hlasne reproduktory" je sympaticka.
Gangy a vycinanie su asi hlavne domenou sukromych zariadeni a hlavne holywoodskych producentov.
Realita zrejme bude menej "akcna".
Gangy a vycinanie su asi hlavne domenou sukromych zariadeni a hlavne holywoodskych producentov.
Realita zrejme bude menej "akcna".
tentokrát hezký povídání o historii mc kazety. takhle v neděli ke kafi nebo čaji ideální zábava pro mě