No kombinujes tak ruzny veci. Treba syntetickej kopak pro spodek/telo a akustickej pro stredy a tecku. Ekvalizaci a srovnanim fazi docilis barvy/charakteru, kterej chces. Chce si s tim chvili hrat a zkouset ruzny moznosti. Stejne tak muzes delat se snare, tam treba se casto pridava na vyplneni stredu nejakej clap/tlesk. Variaci uderu pak muzes udelat tak, ze snare slozenej ze 3 samplu pak na kazdej uder trochu rozhodis casovani kazdyho z tech samplu. U kopak to tak nefunguje, ale vsechny snary a clapy takhle ziskaj na organicnosti a pritom zustanou konzistetni barvou a spektrem.
Fantazii se meze nekladou, jen si musis uvedomovat ze cim niz frekvencne se pohybujes, tim min mista tam je a tim vic zalezi na tom jak jsou veci nacasovany a jakou maj proti sobe fazi - jak se to secte. Kdyz tyhle veci nechapes, tak je to vsechno o nahode. Nekdy se povede, jindy ne a nevis proc.
Jestli delas v reasonu, tak je tohle vsechno trochu hur ovladatelny/ovlivnitelny nez ve standardnich DAW.
Kick ve sluchatkach vs. Kick v repru
Re: Kick ve sluchatkach vs. Kick v repru
Zkousim to vrstvit v AdobeAudition jak jsem psal.Vidim tam ty wavy, faze, dajse tu pekne nastavovat obalky, mam tam stupnici v ms.Vysledny sampl si pak nactu v sampleru v Reasonu a tam to doekvalizuju a zkompresuju.
V AA mi vadi jedna vec ale viz:ostatni-software/adobeaudition3-prehrav ... 16495.html
V AA mi vadi jedna vec ale viz:ostatni-software/adobeaudition3-prehrav ... 16495.html
Jen postrčení k dobrým samplům bicích.
Ecson tu na EZ vyvěsil na stažení velmi dobrou a rozsáhlou jeho sbírku právě bicích.
Určitě to nějaký rok trvalo než to shromáždil.
Já jí pro strýčka příhodu mám schovanou, ale nedám
Nevím, jestli bych ti tím spíše neudělal medvědí službu.
Hledej,a možná jí tu ještě někde najdeš.
To bylo vše, co jsem pro tebe ochotný udělat
Ecson tu na EZ vyvěsil na stažení velmi dobrou a rozsáhlou jeho sbírku právě bicích.
Určitě to nějaký rok trvalo než to shromáždil.
Já jí pro strýčka příhodu mám schovanou, ale nedám

Nevím, jestli bych ti tím spíše neudělal medvědí službu.
Hledej,a možná jí tu ještě někde najdeš.
To bylo vše, co jsem pro tebe ochotný udělat

Pro vyhledání uvedené sbírky drum samplů doporučuji zadat slova "audio stromecek" 

xxman píše:Pro vyhledání uvedené sbírky drum samplů doporučuji zadat slova "audio stromecek"
dik, zadna urychlovaci rada neni medvedi, malo casu po praci totiz...
To Jackies:Ale je, diky.
zatim nejprijatelnejsi kick
zatim nejprijatelnejsi kick