Kompozice - problém mojí budoucnosti?
Souhlas 2 Merlin, absolutně.
Ad drugz - perfektně je to ukázaný ve filmu Ray (doporučuju!), asi to může na někom fungovat. Ale osobně mi kompozice/produkce pod vlivem omamných látek nedělá dobře, výsledky (teda co jsem kdysi zkoušel) byly hrozný shity a ráno šly do koše. Žádná myšlenka, plytký motivy, blbosti. Mnohem zábavnější je užívat si opojnosti kvalitního zvuku, rozvíjet tóny a harmonie, ev. si dopřát dobrej zelenej tea. A že každej tón už byl zahranej - jasně že jo, ale tu imaginaci mu dáš ty vlastním citem a v tom bude unikátní.
Ad drugz - perfektně je to ukázaný ve filmu Ray (doporučuju!), asi to může na někom fungovat. Ale osobně mi kompozice/produkce pod vlivem omamných látek nedělá dobře, výsledky (teda co jsem kdysi zkoušel) byly hrozný shity a ráno šly do koše. Žádná myšlenka, plytký motivy, blbosti. Mnohem zábavnější je užívat si opojnosti kvalitního zvuku, rozvíjet tóny a harmonie, ev. si dopřát dobrej zelenej tea. A že každej tón už byl zahranej - jasně že jo, ale tu imaginaci mu dáš ty vlastním citem a v tom bude unikátní.
Je mi jasne, co chces povedat, ale ak si mozem rypnut, tak aj THC je iba chemiadelay píše:...
Chemie je na nic úpln%u11b... o tom nemá cenu diskutovat v%u16fbec, ale THC bych s tím do jednoho pytle neházel...
je princip vsetkeho !Merlin píše:...Jestli mohou drogy pomoci nevim, je to docela mozny, ale kde nic neni ani smrt nebere...
thc je velmi jednoducha molekula a vyrobit ju synteticky je hracka. nik to nerobi, lebo extrakcia z buriny je ovela lacnejsia. z hladiska posobenia maju aj prirodne aj synteticke psychofarmaka uplne rovnaky mechanizmus posobenia (simuluju normalne neurotransmitery) a oba su pre organizmus totalne cudzie = maju vedlajsie ucinky. prirodna droga je proste blabol
-
aum generator
rastis: toto je blbost <i>Na druhej strane vsetky tie drogy, ktore asi povazujes ty za "chemiu" sa okrem amphetaminov bezne v prirode vyskytuju.</i>
najdi mi rastlinu ktora by obsahovala 5-meo-amt alebo 2-c-t-7 alebo rozne podobne dobroty...pripadne DIPT (co je inak dost zaujimava droga. posobi len na vnimanie zvuku a hudby....ziadne vizualne halucinacie, minimalne az ziadne zmeny nalady, ale zvuk uuplne inak...) .... ale dost OT tak uz som ticho..
najdi mi rastlinu ktora by obsahovala 5-meo-amt alebo 2-c-t-7 alebo rozne podobne dobroty...pripadne DIPT (co je inak dost zaujimava droga. posobi len na vnimanie zvuku a hudby....ziadne vizualne halucinacie, minimalne az ziadne zmeny nalady, ale zvuk uuplne inak...) .... ale dost OT tak uz som ticho..
Ak som spravne pochopil, pises o nejakych srackach, ktore by som kludne nahadzal medzi amphetaminy (ktore sa naozaj v prirode nevyskytuju). Drogy sa delia nie podla presneho chemickeho zlozenia, ale podla ucinkov na orgainzmus.aum generator píše:rastis: toto je blbost <i>Na druhej strane vsetky tie drogy, ktore asi povazujes ty za "chemiu" sa okrem amphetaminov bezne v prirode vyskytuju.</i>
...
kazdy ton uz bol zahraty, ale nie vsetky kombinacie...a v to je ten rozdiel...prave kombinaciou vytvoris nieco uplne nove...bodyia píše:A že každej tón už byl zahranej - jasně že jo, ale tu imaginaci mu dáš ty vlastním citem a v tom bude unikátní.
-
aum generator
rastis: podstatou slova "amfetaminy" ani nahodou nieje ucinok na organizmus a ani v chemii sa podla toho latky nedelia (a z chemie to slovo je). cisty amfetamin je C9H13N. amfetaminy su derivaty tej latky a maju celkom specificky ucinok na cloveka, ktore su dost radikalne odlisne od ucinkov ktorejkolvek z tych troch latok ktore som dal ako priklad...roznych latok s roznymi (rozdielnymi) ucinkami je znamych kopec a to ze je to pre teba vsetky to iste pre mna znamena asi len tolko ze si o tebe budem mysliet to iste, co si myslim o ludoch ktory zovseobecnuju tam kde nieje treba - napr na zaklade rasy, narodnosti, stylu v hudbe a cohokolvek ineho. jednoducho ludia ktory ochudobnuju sami seba a su na to hrdi ako hadzu vsetko do jedneho vreca, lebo oni su ti spravni a vsetko ostatne je odpad... sa kusok zamysli predtym ako zacnes pisat o niecom o com nic nevies. ak si 2-c-t-7 alebo 5-meo-amt niekedy vzivote ochutnal tak sa hlboko ospravedlnujem, ak nie tak prosim na tento message ani nereaguj nech sa tu zbytocne nerozculujem
Toto som nikde nenapisal. Napisal som tolko, ze drogy sa nerozdeluju podla chemickeho zlozenia, ale podla ucinku. Ked uz chces zabrdat do odbornosti, tak davam za priklad opiaty, kde na jedej strane su prirodzene alkaloidy makovic (morphin, codein... .. ), popri tom tam patria napriklad odvodene zluceniny, ako diacetylmorpin (cize heroin). Ale zaroven tam patria synteticke zluceniny, ako pentazocin (farmaceuticky znamy ako Fortral), ktory so zlozenim prirodzenych alkaloidov az tak vela spolocne nema. Pentazocin patri medzi opiaty podla ucinkov. Na druhej strane papaverin, ktory je prirodzeny alkaloid opia, medzi opiaty nepatri, pretoze nema narkoticke ucinky. Zato sa aj vyskytuje v dostupnych liekoch proti krcovym bolestiam (Contraspan).aum generator píše:rastis: podstatou slova "amfetaminy" ani nahodou nieje ucinok na organizmus a ani v chemii sa podla toho latky nedelia...
Ak chces ist do dalsich podrobnosti - tak efedrin, ktory ma v skutocnosti rovnake zastupenie prvkov a takmer totozny strukturny vzorec, ako pervitin tiez nepatri medzi amphetaminy, pretoze tak jednoducho nefunguje.
Verim tomu, ze si pojedol v zivote vselico a verim tomu, ze si na internete cital vselico. Ale uz v druhej teme vidim, ze o drogach moc nevies, ale rad sa k nim vyjadrujes. Zareagoval som Ti podobne uz davnejsie, dokonca v teme, kde to bolo viac na mieste, ako tu. Tebou spominane latky nepoznam. Narychlo som si precital o ich ucinkoch na organizmus a spokojne som ich nahadzal medzi amphetaminy - mozno nie uplne najpresnejsie, ale necitim preto ziadnu vinuaum generator píše:... sa kusok zamysli predtym ako zacnes pisat o niecom o com nic nevies. ak si 2-c-t-7 alebo 5-meo-amt niekedy vzivote ochutnal tak sa hlboko ospravedlnujem, ak nie tak prosim na tento message ani nereaguj nech sa tu zbytocne nerozculujem...
HOWGH
-
aum generator
-
Jerry Forester