Konečná Fáze mixu
Juanita: diky,bici jsou z kompa z batterky.jsou v grupe a na nich je PSP Master Comp..s tim mixem jeste taky nejsem stoprocentne spokojen,jeste to chci poradne vyrovnat,jinak na mastru neni nic ,je to cisty,pouze mix.Porovnej to a dej vedet..toto vychazi az na podzim,kdybys o tom chtel vedet enco vic,tak www.blinddeaf.cz ,dik ...
-
- Profesionál
exit: rychle jsem to porovnal, ale nenasel jsem tam uplne identickou pasaz s tvoji ukazkou -- jde urcite o stejnou verzi?
s psp mastercompem je to zajimavy, muj vztah k nemu se postupne meni, nejdriv jsem byl nadsenej, potom min, a ted uz ho nepouzivam, obcas z nej mam takovej divne chemickej pocit.. a taky se mi nelibi, ze ma minimalni release jen 100. mozna sem mu nedal dost lasky a krivdim mu :p
s psp mastercompem je to zajimavy, muj vztah k nemu se postupne meni, nejdriv jsem byl nadsenej, potom min, a ted uz ho nepouzivam, obcas z nej mam takovej divne chemickej pocit.. a taky se mi nelibi, ze ma minimalni release jen 100. mozna sem mu nedal dost lasky a krivdim mu :p
Diky za odpoved! 
Vim jak to myslis...jedne se ale o kompilace, autori uz dodali svoje skladby zmasterovane, uz se do zvuku nebude sahat, pouze se upravy hlasitost jednotlivych skladeb a nasledne doda na lisovani.... S ohledem na to ze jsem nikdy nic nedaval do lisovani tak jsem se radsi zeptal i kdyz jsem tusil ze to asi bude AUDIO CD ze ktereho se bude delat 1:1...
Diky jeste jednou....

Vim jak to myslis...jedne se ale o kompilace, autori uz dodali svoje skladby zmasterovane, uz se do zvuku nebude sahat, pouze se upravy hlasitost jednotlivych skladeb a nasledne doda na lisovani.... S ohledem na to ze jsem nikdy nic nedaval do lisovani tak jsem se radsi zeptal i kdyz jsem tusil ze to asi bude AUDIO CD ze ktereho se bude delat 1:1...
Diky jeste jednou....
No ja sem asi umplne mimo - na master mam navesenej Yamaha Final Master a tim mam vsechno vyreseny, zatim si nikdo nestezoval, je to kouzelna vec pro ne-mix profiky, jako sem ja.
BTW, narazil sem nahodou na tenhle site: http://www.bangingtunes.com/forum/topic/t29691/
BTW, narazil sem nahodou na tenhle site: http://www.bangingtunes.com/forum/topic/t29691/
-