Latence - USB Mikrofon

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
Tomaslukesmusic

Latence - USB Mikrofon

Příspěvek od Tomaslukesmusic »

Zdravim, koupil jsem nedávno kondenzátorový mikrofon Behringer C1u, líbí se mi totiž ta možnost přenosného "studia" na cesty. Kvalita není špatná (za 1000 korun dosahuje kvality normálních mikrofonů kolem 2000) ale mám problém s latencí. K PC mám připojenou externí zvukovou kartu Lexicon Lambda, která má latenci sama o sobě slušnou.
Mám to nastavené přes ASIO4All jako C1u vstup a Lambda jako výstup. Latence se mi zdá dost vysoká, skoro jako ozvěna a to i když snížím kvalitu na úkor latence. Potřebuju na tom nahrávat zpěv, tak že je to docela zásadní problém. Má někdo zkušenosti ? Jak by se dalo dosáhnout alespon použitelné latence ? Předem děkuji všem.

Pytkin
Moderátor

Re: Latence - USB Mikrofon

Příspěvek od Pytkin »

na aku velkost buffra si sa dostal ?

Tomaslukesmusic

Příspěvek od Tomaslukesmusic »

Buffery jsem snižoval. Přikládam screen, třeba jsem udělal něco špatně
http://www1.picturepush.com/photo/a/736 ... Screen.jpg na tomhle nastavení mi přišla latence nejnižší.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

192 samplov by malo byt uz pod 10 msec .. co samozrejme niekomu vadi , pri monitoringu a niekomu nie .. problem je , ze mas usb mikrofon .. predaj ho a kup si C1 za 40 eur , ci kolko stoji .. a pripoj ho rovno do lambdy .. pouzi nativny asio ovladac .. a cez lambdu budes pocuvat mikfon priamo , bez oneskorenia ..

Obrázek

Odpovědět