rastis: nerozumím, co přesně by si měl člověk z těchto tvých příspěvků odnést. Evidentně je někde chyba, já jsem sem hodil pár nápadů, kde bych ji hledal. Kdyby Audition nebyl schopný nahrát za žádných okolností dvě stopy synchronně, moc kopií by asi Adobe neprodalo. Pokud by se to neprodávalo, Adobe by nefinancovalo vývoj. Vzhledem k tomu, že Audition stále existuje, zřejmě za nějakých okolností nahrává i synchronně stopy. Snažíme se přijít na to, co by na to mohlo mít vliv... Přijde mi zbytečný hned měnit DAW, aniž bychom se pokusili přijít na to, v čem je problém.
Na ovladače se ptám, protože starší ASIO drivery některých zvukovek opravdu špatně reportovaly latenci do DAW, kde pak při zapnuté kompenzaci zpoždění docházelo k posunům. Na ASIO4ALL jsem se ptal, protože se v něm kompenzace dá doladit ručně a je možné, že tam má nastavené nějaké nesmyslné hodnoty. Zpoždění vlivem resamplingu je taky možné, pokud s ním kompenzace nepočítá (ano, to by byl bug AA). Však jsem psal, ať vyzkouší i Reaper, jestli mu to bude dělat taky... Já osobně taky neznám nikoho, kdo by dělal např. v Sonaru. Taky jsem na Sonar četl spoustu špíny. A stejně bych ho neodsuzoval.
Chce to klid...