Celou dobu jsem mel za to, ze line level signal je plus minus na normalizovane urovni. Na me nove zvukovce (M-audio ProFire 2626) me ale zaskocil fakt, ze pri pouziti 1/4" TRS konetktoru pro pripojeni do analog inputu je (narozdil od XLR) preamp bypassovan, protoze jak je psano v manualu zvukovky, "u line level signalu neni preamp potreba". Kdyz ale nahravam svuj basovy pramp, line out je slaby natolik (mozna i trosku pod microphone level), ze preamp musim nastavit na trictvrte, takze preamp bypassovat rozhodne nemuzu (pouzivam tedy XLR kabel). Doted jsem to nikdy neresil a automaticky pouzival pramp (a za slaby vystup jsem rad, protoze otazka predzesileni pak muze byt resena na studiovem hw o nekolik radu vyssi urovne) . Jen ta zminka v manualu me privedla na zamysleni. Jak to teda prosim je, line level neni normalizovan a muj basovy preamp je proste tichy, nebo je s nim neco v neporadku? V kazdem pripade zvuk a odstup od sumu je po zesileni skvely, takze vypada v poradku. Predem diky za odpoved.
EDIT: omlouvam se za ztrojeni tematu, mel jsem lag