S kamošmi máme v pláne robiť live drum n bass performace..to znamena že live bicie by sa hrali...len stym vobec nemame skusenosti a ani na slovensku to asi nikto nerobi čo by vedel poradit..Aku techniku ktomu budeme potrebovať atd...
Za každu radu Dakujem pekne
v prvom rade potrebujete velmi presneho bubenika, co dokaze hrat hodiny podla kliku.
nie je pravda ze nikto toto nerobi - v podstate ide o hranie bubenika do podkladu - a takto hra x kapiel.
OK a viete mi poradit akym systemom sa to rieši?aky softwer najlepšie ktomu,aka technika bude lepšia,či MPC alebo APC,či budeme potrebovať analogovy mix k tomu atd atd..
STORNO : ved to by si mal vediet sam .. teda bubenik by mal vediet na co hraje .. MPC nepotrebujes , ked budes mat tie bicie zive .. skor akusticku sadu doplnit dakymi padmi na elekronicke zvuky .. inak taketo veci (neviem ci to bol DNB) , hraval predsa onehaph z radium.nfo .. uz sem ale moc nechodi .. na skype je aktivny ..
Bicie hra kolega (producent) ,on rozmyšla ze si ešte dokupi elektronicke pady k bicim..Ja si to predstavujem asi tak ze spravime nejaky track bez bicich ten sa pusti bubenikovy ,on si pojde bicie a druhy človek by to ešte doplnal na nejakej konzole...som rozmyšlal o akai apc,ale to je mega drahe,mam akai 49 klavesy+pady su tam to by podla mna mohlo aj stačit..a ešte mi lame hlavu to či sa mam zaoberat sidechainom ako v normal v treku ked robime alebo nie,lebo som si nie moc isty či bude počut ,kopak a rytmičak cez basu