Vychozi situace: Mam AMD XP 2.8 GHz, zvukovku Edirol FA-66, Symetrix Voice Processor, pujcil jsem si nastrojovy mikraky (takovy obyc Sure) a 1 levnej AKG kondenzator...
Zatim jsem si jen doma delal naky ty elektronicky pokusy v Abletonu, ale jinak hraju v Rockovy grupe, kde mame celkem sikovnyho kytaristu, co obcas dela demace nam i cizim kapelam, tak mu dycky pres rameno koukam, jak to v ty Kubazi vosefuje...
Mam nakyho znamyho, co ma takovou vice mene jazz partu - hrajou cikanskej jazz, nebo jak bych to nazval... Jsou fakt HODNE dobry, ale nemaj ani floka, tak me pozadali, jestli bych jim to nak nezaznamenal za pivo

Tak jsem to navez o vikendu k nim do kuchyne, v patek jsem to testnul, nazvucil a s jednim jejich kytaristou zkusil, jak se bude hrat... V sobotu a v nedeli jsme do Abletonu (jsem na nej uz trosku zvyklej a vim, kde v nem kam sahnout) natocili 18 pecek na zivo (hrajou fakt vyborne, obzvlast jeden z nich, takze to nebyl takovej problem)... Dohravat vetsinou nic nechteli, klik odmitali z principu... (Pozdeji mozna jeste prijdou ke mne domu dotocit naky zpevy.)
Mel jsem jen 3 preampy (2 FA-66 a 1 Symetrix), takze jsem bral 2 kytary nastrojakama u bedny (nebo u strun, stridali akustiky a elektriky v ruznych kombinacich) a kondenzatorem mistnost, pricemz blizko nej stal kontrabasista. Takze mam v podstate ve vetsine pisni 3 kanaly:
1. kytara
2. kytara
3 kontrabas + preslechy z obou kytar zhruba stejne
Tak, a ted zacne legrace.... Zitra hodim nakou ukazku pocatecniho stavu.