Mastering a masteringová studia

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
velvet

Příspěvek od velvet »

ad masteringový studio:
www.thelodge.com
(Bowie, Depeche Mode, Sonic Youth, Prodigy, Lou Reed, Garbage, Beyoncé...)
už jsem link na něj tady někde postnul... Tak v tomhle bych asi chtěl bejt zaměstnanej ještě radši, než aby mi provedli mastering... Skvělej výhled, sympatická chief, na zápasy Rangers je to kousek :shock:
(počkejte si - mění se tam obrázky... i když pamatuju, že cca před rokem se mi jejich stránky zdály lepší-že byto bylo prohlížečem?)

safa
Profesionál

Příspěvek od safa »

OT: Rangers ? Che ... Bolts rulez ! (promin, neodpustil jsem si, to neslo)
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

fb_tomas2

Re:

Příspěvek od fb_tomas2 »

Dobrý den , srdečně zdravim . Tento komentář mne dost pobavil . Chtěl jsem se zeptat , potkal jsem se taky s panem Kourkem . Opravoval mi magnetofon. Je to shoda jmen nebo není ?
aum generator píše:
17 srp 2005 23:29
moja vcelku zabavna skusenost s masteringom:

dopocul som sa ze dobry mastering v Prahe robi isty Karel Kourek, www.rastudio.cz
primarne robi restaurovanie starych nahravok, vdaka comu ma vraj lepsie nastroje ako by na mastering boli dostacujuce, ale robi aj mastering (napriklad pre islandske hafler trio)
(a co som pocul veci co robil, tak mi prislo ze maju dost ok zvuk, a aj hafler trio si velmi pochvaloval jeho pracu)

dohodli sme si s nim termin, odovzdali mu hi-res mixi, s tym ze mu vecer zavolame a dohodneme sa na cene a inych detailoch. asi hodinu na to mi dosiel mail ze mu mam ihned zavolat.
do telefonu mi povedal ze na tomto on robit nemoze, ze to je cerny cerny cerny. spytal sa ma ci neberiem drogy alebo nerobim ciernu magiu :))) a ze si mam pre tie cd-r okamzite prist, ze ich dal do specialneho ochranneho obalu, ale ze ani tam dlho nevydrzia.
tak som si pre cd-r prisiel, a povedal mi ze ak chcem spravit nieco dobre pre ludstvo, ze mam ten material znicit ;)
uff!

biscuit

Re: Mastering a masteringová studia

Příspěvek od biscuit »

člověče, ptáš se na 17 let starou věc. uvědomuješ si to? bůhví, kde je tomu esoterickému pánovi konec :-)

matucha

Re: Mastering a masteringová studia

Příspěvek od matucha »

No kupodivu je to ten stejnej pan. Peclive ted opravuje magnetaky a paskovy echa. Je porad stejne "specifickej".

Mimochodem kamaradovi opravil dve paskovy echa a na vysledky si nemuze stezovat. (Ne)vyhoda je v tom, ze to Kourek bere hodne vazne a dela to do nejvetsich detailu, na kterejch mu strasne zalezi. Nerika si za to malo penez, ale jako... dokud je poptavka a kdyz ty vysledky jsou dobry, tak je to dobra sluzba.

Odpovědět