fractal> prosim konstruktivne, zkus si smichat "jednoduchy rnb", tak aby znelo na urovni a pak nam prid povidat, jaka to byla brnkacka.
Souhlasim s EW, nicmene ty posledni vety o ty grammy... no... nesmis to tak zrat

Fractal píše:ad ecson: bodej? by nedostal zlato, když tam michal 3 zvuky a vokal, a cds se porodalo nescetne kusů... usher, USHER? jo, zvuk má perfektní, ALE plive do očí všemu, čemu se říká hudba.... a víceméňe, když to srovnáš s Air, tak to je hnusná hadra na motorové pile... už jenom název toho studia THE HIT FACTORY... bože, proč si s takovou "hudbou" dávají vůbec práci... protože jsou marní, ale za takové buky, kdo by do toho nešelže? jako budoucí muzikolog (snad) tě s Usherem posílám do pekelných hlubin a hlubin pekelných, a je mi jedno, jestli si exon valdez, či dášenka, nebo reginald
matucha píše:http://www.4cn-studios.com - vybaveni velmi nepresvedcive... obcas drobek, nik mok. Ciste co se tyce masteringu, tak tam nemaj bedny uvedeny a dle zbytku studia, kde sou uvedeny mackie 824+ns10 bych na nic nesazel.
fractal> prosim konstruktivne, zkus si smichat "jednoduchy rnb", tak aby znelo na urovni a pak nam prid povidat, jaka to byla brnkacka.
Souhlasim s EW, nicmene ty posledni vety o ty grammy... no... nesmis to tak zrat.
s barbarou urcite suhlas (i ked som to pocuval len z kradnutych mp3 ;) ) ale 10000hz je podla mna plne zvukarskych preslapov ktore pocujem aj na mojich pidibednickach... hlavne ohladom toho ako pises sirokeho sterea... su tam tracky ktore maju medzi bednami vylozenu ciernu dieru a mne to dost vadi + miestami fakt papierovy bas ala 80te roky to tiez nemusimECSON WALDES píše:
* AIR - 1000 Hz Legend / studio Bomb Factory Los Angeles (skelej zvuk, siroky stereo, hodne retro zvuk a skvela hudba samozrejme!)
mej se. EW
To je blbost, na domácí práci jsou naprosto v pohoděOndrash píše:A to zrovna mám Revealy. No. Dobrá zbavím se jich...
Ahoj EcsoneECSON WALDES píše:No, musite uznat ze spousta lidi u nas, ma zvlastni predstavu o tom, ze mastering, je neco ZAZRACNYHO
Já myslel, že bych vyměnil pasivní Revealy za ty aktivní Tapca S8. Ty vyjdou tak na patnáct...matucha píše:Jo Tudy ma pravdu... nepanikar, revealy sou celkem normalni bedna, nikdo nerek, ze je to hruza. Jestli nemas 40 - 100tis. Tak moc o prodavani Revealu nepremejslej.
To máš pravdu, ale jdou až do 40 Hz, mají větší membrány, je to přece jen novější technologie... Jinak čemu říkate kvalitní zesilovač, kolik stojí? Dejte mi prosím nějaké typy.kexik píše:ondrash: ja to typujem na pomerne infinitezimalnu zmenu... musis vypocut obavam sa. v tapcach vzhladom k cene nemozes ocakavat ziadny prevratne kvalitny zosilovac a konstrukcne to tiez nema predpoklady zavratne kvalitnejsej konstrukcie... a o nic ine tam nejde.