matucha píše:mozna jako pasiv nemusej bejt marny maly B&W. Moucha ma jedny a ty sou fajn, ale bohuzel nevim vubec co je to zac, uz je to davno, co sem tam byl

.
Ty maly B&W se jmenujou NAUTILUS 805 (ovsem s drahou serii NAUTILUS 800,801,802 to nema pranic spolecnyho, jen povrch dreva..). 805 je hodne mala bedna s tusim 6ti palcovym reprakem. Nehraje basy, jinak ale docela cista. Tu bych rozhodne nekupoval. Za tak malou sluzbu moc penez.
Z levnejch a funkcnich beden cca 50.000, je nejidealnejsi cesta aktivni GENELEC 1031. Noooo a nebo pak Uliho kopie TRUTH 2034B - Ono samo osoobe 1031 a 2031 lecos napovi:) !
TRUTH spousu lidi pobouri, coz naprosto pochopim. sam k fi Behringer chovam ty nejlubsi nesympatie. Nicmene TRUTHy ukradli firme Genelec naprosto excelentne!
Doprucil jsem je spouste lidem v praze a kazdej koupil a nikdo nelituje. toziz za srandovnich 12.000 a i min koupite neco co opravdu hraje!! Sam jsem tomu nemoh uverit. Michal jsem na nich alnum Juanity Juarese SPA-BOY u nej doma a nebylo na nich nic, co by mi tam chybelo co by lhalo (jen malinko ostrejsi vejskac). A to rikam presto ze jsem rozmlsanej z mejch velkej FARu AV-50c.
TRUTH koupili napr.
- ETIEN (Studio Jizak), DJ WICH (Indy a Wich), Andreas (Indy a Wich), HOFFY_m (SKYLINE), Karzi (Southpaw), taky Juanita atd atd!
Urcite udealaji vetsi sluzbu za podobny penize nez zvukove děravy Tannoy Reveal. Etien je napr vymenil za sve o mnoho drazsi bedny EVENT a je nadsenej!
Nikdo nelituje ba naopak! Jojo. musime si priznat ze se obcas Ulimu neco povede... ... dobre ukrast:)
Jinak souhlas s Matuchou. Nema cenu delat zapaleny vymeny beden kolem 15.000,- stim ze si polepsite. Koupite jen jinou, ktera bude problemy podobna a ne jinak lepsi, jen trosku jina.
Muze vas uklidnit ze poradny zmeny ve zvuku jsou znat u MAIN monitoru ktery se pohybujou kolem 2.000.000,- ..i kdyz i to je realativni.
Napr BOXER T5 (moje ikona:), Genelec 1036, Augspruger, PMC MBS-XBD.. atd.
Nebo pak hifisticky: WILSON AUDIO - ALEXANDRIA X2 - 4.500.000 Kc, nebo FOCAL JMLabs GRANDE UTOPIA - 2.200.000. +pripocitejte jeste nejakej ten milionek za kvalitni zesik:)