Mastering a masteringová studia

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
Tudy

Příspěvek od Tudy »

ECSON WALDES píše:Ahoj Petre.
Ja koupil uplne stejnej zesik jako ty k mejm doplnkovejm NS-10m. Pro tu bednu je to uplne idealni a dostacujici zes. mam ho koupenej od kamose za symbolicky 4k.
Ahoj Jirko :D
Dost dobrá cena! Mě stál z druhý ruky 9litrů, ale i tak jsem spokojen. Původně jsem ho kupoval do poslechovky (to je to, čemu jiní říkají obývák:) ) ke Quadralům Amun MK-V, ale pak jsem si uvědomil, že qalitní krmení monitorů je pro mě důležitější. Mimochodem, taky ti tak festovně topí, že by se na něm daly dělat topinky?

PS: to oslovování skutečnými křestními jmény je trošku nezvyk :roll:

matucha

Příspěvek od matucha »

ivo ma stejny jako etien... tj Matrix III

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Tudy píše:
ECSON WALDES píše:APS: to oslovování skutečnými křestními jmény je trošku nezvyk :roll:
OT: Ale opravdu nevím proč ... Bylo by mi osobně tisíckrát sympatičtější kdyby tu byl každý uveden pod svým jménem a pod tímto jménem s ním komunikovat, než všechny tyto prapodivné impersonální přezdívky ... Co si každý skrývá nebo čeho se bojí ?? Je to dost nepříjemný zlozvyk ...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

ECSON WALDES píše:
Ivo píše:Bryston 4B SST je celkem fajn :wink:
Bryston je skvelej! Velmi kvalitni je taky CHEVIN A3000.

Ivo ty mas od B&W model Nautilus 801 nebo Matrix ?
Na 4B SST si brousím zuby :-) Matrix 801 S3

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Koukal jsem na web B&W a maji tam radu 800 a Nautilus 800, nevi nekdo v cem se to lisi ?

onehalph: ale jo, BM6a jsou moc pekny bednya vys rozhodne nemirim, ani kdybych ty miliony mel tak si Wilsony kupovat nebudu, vim o lepsich vecech za ktery utratit penize ;) Jenom je to proste pekny poposlouchanicko - BTW rozdil mezi tema Wilsonama a BM6a je asi takovej jako mezi BM6a a vezi Aiwa ;) (asi hlavne kvuli objemu tech beden) Jinak aby nedoslo k mylce - Wilsony se mi libily na normalni odpocinkovej poslech, rozhodne bych je nerval do studia ;)
Naposledy upravil(a) Kermitak dne 12 čer 2005 15:47, celkem upraveno 2 x.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

matucha: co je spatnyho na starejch Genelecach ? (nektery veci by se nemely sklonovat :). Ja s nima tedy nemam naprosto zadnou zkusenost, ale slysim na ne pet chvalu ze vsech stran (konkretne na 1030 a 1031) jako na jedny z nejlepsich nearfieldu a do budoucna jsem premyslel prave o nich nebo BM6a...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Tyto malé Genelecy jsou opravdu všeobecně chváleny jako jedny z nejlepších nearfieldů ... Na 1030 jsem toho naposlouchal hodně. Je fakt že Matrixy byly malý upgrade ... PS: Kdybys uvažoval o 1030, asi bych o jedněch v super stavu věděl :-) jsou u mě už nějaký čas málo využité ...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ivo píše:Tyto malé Genelecy jsou opravdu všeobecně chváleny jako jedny z nejlepších nearfieldů ... Na 1030 jsem toho naposlouchal hodně. Je fakt že Matrixy byly malý upgrade ... PS: Kdybys uvažoval o 1030, asi bych o jedněch v super stavu věděl :-) jsou u mě už nějaký čas málo využité ...
No myslim ze hned tak to nebude, ted budu rad kdyz budu mit dost penez na dovolenou ;)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Ivo: Muj "nick" je moje skutecny jmeno ,)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Cyril píše:Ivo: Muj "nick" je moje skutecny jmeno ,)
Aspoň někdo ... :wink:

peteness

Příspěvek od peteness »

Ivo píše:
OT: neni problem. Rikat si jmenama je lepsi...............pridavam jej do signatury

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Ivo píše:
ECSON WALDES píše:
Ivo píše:Bryston 4B SST je celkem fajn :wink:

Ahoj IVO. Proc touzis prave po 801?

Ja osobne jsem z B&W NAUTLUS 801 trochu rozpacitej. Nekolikrat jsem je slysel (i v plnym 5.1 surround) a trochu jsem nevedel co si onich myslet. Mely tvrdy 4 KHz a necitelny subbasy. Jednalo se o poslech pop hudby. Na tyhle 801 se ale dobre poslouchaly filmy.
Poslouchal jsem je ve studiu ve Vsenorech, kde pracuje Pavel Vetrovec. Nicmene Vetrak je nechal prodat (rek mi ze uz ho stvaly) a poridil misto 801 velky GENELEC 1034 (2x 12 ti palec) stejny ktery mel pred lety v Logic7 a W-Track. Ty B&W vidam hlavne ve studiich kde tocej orchestry, nebo v nekterych mastering studiich.

Paradoxne tyhle starsi B&W MATRIX III ktery jsem slysel u Etiena (ktery mas i ty) mne naopak prekvapily velice pozitivne. Citelny sametovy stredy, sirokej stereo obraz prislo mi jako by to byla drazsi a novejsi bedna:)nez 801 coz je presne naopak.
I kdyz v ADK jsem na tyhle stejny B&W MATRIX III docela nadaval protoze znely jako v mlze..ale netusim jakou si tam splacali akustiku.
Matucha mi pri pokecu rek ze nemit adamy tak ty MATRIX poridi jako etien. Ty ses s MATRIX urco spokojenej zejo?

..Se nam to tu trosicku z "Mastering" tema otocilo na bedny:)

pm

Příspěvek od pm »

Ivo píše:
OT: Mne pseudonymy taky prisly divny a kdyz pred lety vychazelo prvni (a dodnes jediny) CD pod jmenem Petr Míkovec, mnoha lidem se to zdalo "trapny". Sponzor dokonce s pomerne vaznou tvari chvili trval na tom, abych to zmenil aspon (a to skutecne nekecam) aspon na meek0we.CZ. To sem odmitnul a tak nejak toho dodnes nelituju.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

ECSON WALDES píše:
Ivo píše:
ECSON WALDES píše:

Ahoj IVO. Proc touzis prave po 801?

J
No počkej, já po nich netoužím - já je mám :wink: . Chystám se jenom doplnit je časem Brystonem 4B SST. Uvidíme jestli se to podaří ... Nautilusy jsem slyšel, ale Matrixy mi připadaly pěknější. Ale musí to být S3. Je to velká kříštálová studánka kde nejhlubší je les ... Akorát, že mi momentálně spí na půdě. Doufám že během léta je nainstaluju do nového studia ...

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Ivo píše:No počkej, já po nich netoužím - já je mám :wink: . Chystám se jenom doplnit je časem Brystonem 4B SST. Uvidíme jestli se to podaří ... Nautilusy jsem slyšel, ale Matrixy mi připadaly pěknější. Ale musí to být S3. Je to velká kříštálová studánka kde nejhlubší je les ... Akorát, že mi momentálně spí na půdě. Doufám že během léta je nainstaluju do nového studia ...
Uz to chapu, Ja prave nevedel jestli mas Nautilus nebo Matrix:)
Tesi mne ze mame stejny ucho, matrix na mne taky lip zapusobly.
Az bude tvy novy studio stat a bude na nej nejakej link urcite ho posli.

Odpovědět