Ivo píše:ECSON WALDES píše:Ivo píše:Bryston 4B SST je celkem fajn

Bryston je skvelej! Velmi kvalitni je taky CHEVIN A3000.
Ivo ty mas od B&W model Nautilus 801 nebo Matrix ?
Na 4B SST si brousím zuby

Matrix 801 S3
Ahoj IVO. Proc touzis prave po 801?
Ja osobne jsem z B&W NAUTLUS 801 trochu rozpacitej. Nekolikrat jsem je slysel (i v plnym 5.1 surround) a trochu jsem nevedel co si onich myslet. Mely tvrdy 4 KHz a necitelny subbasy. Jednalo se o poslech pop hudby. Na tyhle 801 se ale dobre poslouchaly filmy.
Poslouchal jsem je ve studiu ve Vsenorech, kde pracuje Pavel Vetrovec. Nicmene Vetrak je nechal prodat (rek mi ze uz ho stvaly) a poridil misto 801 velky GENELEC 1034 (2x 12 ti palec) stejny ktery mel pred lety v Logic7 a W-Track. Ty B&W vidam hlavne ve studiich kde tocej orchestry, nebo v nekterych mastering studiich.
Paradoxne tyhle starsi B&W MATRIX III ktery jsem slysel u Etiena (ktery mas i ty) mne naopak prekvapily velice pozitivne. Citelny sametovy stredy, sirokej stereo obraz prislo mi jako by to byla drazsi a novejsi bedna:)nez 801 coz je presne naopak.
I kdyz v ADK jsem na tyhle stejny B&W MATRIX III docela nadaval protoze znely jako v mlze..ale netusim jakou si tam splacali akustiku.
Matucha mi pri pokecu rek ze nemit adamy tak ty MATRIX poridi jako etien. Ty ses s MATRIX urco spokojenej zejo?
..Se nam to tu trosicku z "Mastering" tema otocilo na bedny:)