A to je právě ten problém, že to už nejde ... Jedině snad až zase vymřou dinosauři ...matucha píše:
Ale at si kazdej dela a posloucha, co chce...
mastering : jak ne
Myslím si, že jukeboxy, poslech v hospodě, party a vůbec všechny "aplikace hudby" jsou dost dobrej a racionální důvod...
Jestli má sloužit hudba k těmto účelům je věc jiná, ale to není otázka pro masteringového inženýra IMHO.
Matucha nazval tohle téma "mastering : jak ne". Já jsem si z toho osobně odnesl, že to "ne" bylo určeno pro metodu, ne záměr.

Matucha nazval tohle téma "mastering : jak ne". Já jsem si z toho osobně odnesl, že to "ne" bylo určeno pro metodu, ne záměr.
mozna mi neco uniklo - ale ta nabizena ukazka me osobne nijak neurazi ani mi neprijde spatna - takze zatim, krome narku nad obecne nastolenymi trendy, jsem nejak mozna nepochopil, oo co tady vubec jde 
koneckoncu - tu sanci nabidnout sve (lepsi) sluzby managementu kapel z portfolia toho typka mate kazdy - tak proc to neudelate - kdyz jste presvedceni o tom, ze to evidentne dokazete lip ... nebo to taky vidim zle?

koneckoncu - tu sanci nabidnout sve (lepsi) sluzby managementu kapel z portfolia toho typka mate kazdy - tak proc to neudelate - kdyz jste presvedceni o tom, ze to evidentne dokazete lip ... nebo to taky vidim zle?

No ja myslim, ze vetsina z lidi tady na tom neslysi nic spatnyho... skrz ty repracky od notebooka to hraje docela vpoho, ne?
(tim narazim na vseobecnou oblibenost komentovat nejaky ukazky s poznamkou, no tady na nefungujici sluchatka to zni dost podobne nebo pres myho notebooka to hraje... a to nejen na ezone)
(tim narazim na vseobecnou oblibenost komentovat nejaky ukazky s poznamkou, no tady na nefungujici sluchatka to zni dost podobne nebo pres myho notebooka to hraje... a to nejen na ezone)
pre koho sa robi hudba ?? pre beznych ludi co maju normalnu vezu za par tisic alebo sluchatka za 500 korun.. takze myslim ze odvolavat sa na argument "pokial nemas bedne za mega tak sa nevyjadruj k tomu ako to hra" nie celkom fer...
ja na mojich lacnych sluchatkach AKG-44 pocujem ze ta uzkazka clipuje, znie to fakt zle pocut to hlavne na kopaku s nastupom tej boostrovanej gitary...
ja na mojich lacnych sluchatkach AKG-44 pocujem ze ta uzkazka clipuje, znie to fakt zle pocut to hlavne na kopaku s nastupom tej boostrovanej gitary...