dakujem a zdravim, Jnp
mastering tracku
-
fugamortis
mastering tracku
Caute, chcel by som sa spytat, ci by sa tu nahodou nenasla nejaka dobra dusa, ktora by mi skusila vymastrovat track. Jedna sa o minimal-techno...
dakujem a zdravim, Jnp
dakujem a zdravim, Jnp
Re: mastering tracku
a ja citam ze "miminal-techno" .. to nejaka specialna odnoz co sa pusta malym miminam aby rychlejsie zaspaliAmorph píše:minimal-techno ma jeste nejaky sub-zanry?)
v cem to mas smichcano? kdyby to byl logic tak bych ti s tim malinko helpnul.
Stereo wav z logicu je nejak specifickej? :]
Kermitak píše:Stereo wav z logicu je nejak specifickej? :]
iste, je od AppleKermitak píše:Stereo wav z logicu je nejak specifickej? :]
fugamortis: muzu pro tebe udelat, to co delam pro sebe, masteringem se to nazvat da, ale nejprisnejsi meritka to nesnese.. ale darovanymu koni.. 
jestli mas zajem, tak vic asi pm
jestli mas zajem, tak vic asi pm
-
fugamortis
diky pani vsetkym za ponuky , uz je to hotove, pridavam link ak by ste chceli pocuvnut pripadne zkritizovat : http://soundcloud.com/scr-3/argon
ja tam slysim asi tak pet az sest uplne ruznych treku. jedine co je spojuje, je ten suchy beat...
rozhodne (minimalne) bys mel pouvazovat o tom, jestli tuhle vec nezaradit jinam, nez do kategorie minimal techno.
rozhodne (minimalne) bys mel pouvazovat o tom, jestli tuhle vec nezaradit jinam, nez do kategorie minimal techno.
-
fugamortis
diky kamo, mas super fotku )
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
pekny to masfugamortis píše:diky pani vsetkym za ponuky , uz je to hotove, pridavam link ak by ste chceli pocuvnut pripadne zkritizovat : http://soundcloud.com/scr-3/argon
tak tohle se mi opravdu moc libi!! az jednou budu velkej, tak bych to chtel taky tak umet