Míchání SPDIF

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2683
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Míchání SPDIF

Příspěvek od Fractal » 31 pro 2010 21:25

ono se to sumuje v digitalu? to uz je lepsi abletonni mix :D

Uživatelský avatar
KUMA
Příspěvky: 72
Registrován: 22 srp 2010 22:03

Re: Míchání SPDIF

Příspěvek od KUMA » 31 pro 2010 21:40

Fractal píše:ono se to sumuje v digitalu? to uz je lepsi abletonni mix :D
No dobre, ale kam si pripojis tech rekneme 10 S/PDIF konektoru? Do ceho? Se softwarem problem neni...

Uživatelský avatar
Loomeer
Příspěvky: 11
Registrován: 17 říj 2006 13:03

Re: Míchání SPDIF

Příspěvek od Loomeer » 01 led 2011 01:23

A sakra, doufám, že se nebudem o další M-1000 na eBayi vzájemně přebidovávat. (-:

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Míchání SPDIF

Příspěvek od Pytkin » 01 led 2011 01:51

Kazde zariadenie ma aj analog .. Tym spdifom nic neziskas .. Radsej by som si kupil dobry analogovy mix, ako resamplovat 10 spdif kanalov. Prode mi to uplne od veci toto riesit ...

Uživatelský avatar
Loomeer
Příspěvky: 11
Registrován: 17 říj 2006 13:03

Re: Míchání SPDIF

Příspěvek od Loomeer » 01 led 2011 02:31

Jasně, takže vyhodím Yamahu A5000, jelikož z analogu šumí ... (to byla ironie) ... prosím, Pytkine, nesuď pokud neznáš přesně, o co jde .... michám ve VS-1680 do něj jde po SPDIF výstup s VM-3100 a do něj jde kromě jiného třeba i SPDIF z V-synthu XT ... rád bych ještě měl v mixu i další SPDIF z A5000, jenže V-synth neumí svůj SPDIF vstup poslat na výstup (ani A5000) ..... zdá se to komplikované a zbytečně a vím, že se ti určitě už takhle nedělá, jenže já si nechci hrát v Abletonu s nějakými VSTi ...

Stejně už je to vyřešeno a koupi M-1000 se nevyhnu (-:

Brou noc
Loomeer

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Míchání SPDIF

Příspěvek od Pytkin » 01 led 2011 02:33

A tebe to staci tupo zmiesat? Ziadne eq, kompresory a efekty?

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2683
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Míchání SPDIF

Příspěvek od Fractal » 01 led 2011 10:55

Pytkin: vypada to ze jo, jako lidi to delaji ruzne... kupa tech veci treba uz efekty a nejake to eq ma, hlasitost muzes resit rukou a master knobem...prirovnal bych to k nahravani kapely do kupy vs. po nastrojich (nevim jestli to je dobre prirovnani)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Míchání SPDIF

Příspěvek od Pytkin » 01 led 2011 11:52

Fractal: jasne.. Proti gustu ......

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Míchání SPDIF

Příspěvek od Pytkin » 01 led 2011 13:38

tak som nad tym trosku na zachode rozmyslal a napadlo ma , ze v starom studiu sme mali dm2000 a v nej AES karty .. 4 bez SRC a 2 so SRC .. tie SRC tam boli prave kvoli minidiskom , datkam , betacamom a co ja viem comu .. bolo to napojene do rutingu a dalo sa tam narutovat hocico o studia .. Cize nieco take by bolo pouzitelne .. Kupit Yamaha pult a do neho karty so SRC ..

Dalsia moznost ma napada rme ADI 192 (http://www.rme-audio.de/en_products_adi_192_dd.php) , co je 8 kanalovy , bidirectionalny ADAT<->AES convertor so SRC ..
http://www.thomann.de/de/rme_adi_192_dd.htm
to ale cenoho asi tunajsi lud moc nezaujme
Obrázek

cenovo zaujimavejsi je MUTEC MC-4 .. Robi to v podstate skoro to iste ..
http://www.mutec-net.de/e_pro_mc4.htm
http://www.thomann.de/de/mutec_mc4.htm
Obrázek
Obrázek

Odpovědět