Mini MIDI Studio

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 07 bře 2006 18:05

Sedim v robote, ale zhodou okolnosti tu jeden Sonar 3 nainstalovany mam :). Kliknem DXi, vyberem syntak, necham nech sa k tomu urobi hned MIDI aj audio stopa. Kliknem a zapnem pianoroll, kliknem na klavesu a hra to. Na doskovke. Ak Ti ani toto nefunguje, skontroluj si audio setings. Viacej sa poradit neda...

Tomass
Příspěvky: 27
Registrován: 06 bře 2006 16:28

Příspěvek od Tomass » 07 bře 2006 18:15

co znamema "necham nech sa k tomu urobi hned MIDI aj audio stopa". nechapem ( to ze sa zobrazia, tie dve nove stopy, pricom audio je ta bez Recordu a midi ta s Recordom )?

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 07 bře 2006 18:29

Hej - defaultne sa Sonar spyta, ci ma tie stopy vytvorit a da sa tam odskrtnut aj aby ich nevetvoril alebo aby sa uz nikdy nepytal.

Tomass
Příspěvky: 27
Registrován: 06 bře 2006 16:28

Příspěvek od Tomass » 07 bře 2006 18:43

Nemôze by? problém v tom, že mi to nevie prehrat ani audio file, keď ho importujem?

Tomass
Příspěvky: 27
Registrován: 06 bře 2006 16:28

Příspěvek od Tomass » 07 bře 2006 18:45

mohol, by som Ti teoreticky, poslat jeden, súbor mailom, že či by to išlo pri mojich nastaveniach?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 07 bře 2006 18:56

Tomass píše:Nemôze by? problém v tom, že mi to nevie prehrat ani audio file, keď ho importujem?
hehe, man, ty nebudes mat vobec nastavene audio zariadenie... ja sonar vobec nepoznam, ale hladaj nieco ako options(settings?)-audio-atd, treba vybrat nejaku tu zvuknu zo zoznamu, pocitam
importnute audio to zahrat rozhodne musi hned

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 07 bře 2006 19:13

Tomass píše:Nemôze by? problém v tom, že mi to nevie prehrat ani audio file, keď ho importujem?
To bude presne to. Hybaj do tych audio settings, co tam mas nastavene.
Tomass píše:mohol, by som Ti teoreticky, poslat jeden, súbor mailom, že či by to išlo pri mojich nastaveniach?
No dostal by som sa k tomu uz az zajtra niekedy. Ale z Tvojho suboru nepoznam, co mas ako nastavene v Sonare. Uvidim Ti akurat noty, ktore vidis aj sam, ze sa Ti daju nahrat.

Tomass
Příspěvky: 27
Registrován: 06 bře 2006 16:28

Příspěvek od Tomass » 07 bře 2006 21:42

Ak dam v options - audio , tak v Playback Timing Master mam soundMax
a v Recording Timing Master mam tiez SoundMax
ale ak to zmenim na to iste a dam O.K. tak to napise, ze Audio Driver Error : The following driver(s) either do not support the current audio format, or are in use by another application. a mozem si vybrat ci chcem Disable, alebo Use anyway.
Moze to byt v tom?
vyrieši to to, že už mam na ceste EMU 0404?
ale normalne midi nahravky mi idu, nejde mi to iba ak chcem pouzit ten synth.

:?: :?: :?:

Odpovědět