Mini MIDI Studio
Sedim v robote, ale zhodou okolnosti tu jeden Sonar 3 nainstalovany mam
. Kliknem DXi, vyberem syntak, necham nech sa k tomu urobi hned MIDI aj audio stopa. Kliknem a zapnem pianoroll, kliknem na klavesu a hra to. Na doskovke. Ak Ti ani toto nefunguje, skontroluj si audio setings. Viacej sa poradit neda...

hehe, man, ty nebudes mat vobec nastavene audio zariadenie... ja sonar vobec nepoznam, ale hladaj nieco ako options(settings?)-audio-atd, treba vybrat nejaku tu zvuknu zo zoznamu, pocitamTomass píše:Nemôze by? problém v tom, že mi to nevie prehrat ani audio file, keď ho importujem?
importnute audio to zahrat rozhodne musi hned
To bude presne to. Hybaj do tych audio settings, co tam mas nastavene.Tomass píše:Nemôze by? problém v tom, že mi to nevie prehrat ani audio file, keď ho importujem?
No dostal by som sa k tomu uz az zajtra niekedy. Ale z Tvojho suboru nepoznam, co mas ako nastavene v Sonare. Uvidim Ti akurat noty, ktore vidis aj sam, ze sa Ti daju nahrat.Tomass píše:mohol, by som Ti teoreticky, poslat jeden, súbor mailom, že či by to išlo pri mojich nastaveniach?
Ak dam v options - audio , tak v Playback Timing Master mam soundMax
a v Recording Timing Master mam tiez SoundMax
ale ak to zmenim na to iste a dam O.K. tak to napise, ze Audio Driver Error : The following driver(s) either do not support the current audio format, or are in use by another application. a mozem si vybrat ci chcem Disable, alebo Use anyway.
Moze to byt v tom?
vyrieši to to, že už mam na ceste EMU 0404?
ale normalne midi nahravky mi idu, nejde mi to iba ak chcem pouzit ten synth.

a v Recording Timing Master mam tiez SoundMax
ale ak to zmenim na to iste a dam O.K. tak to napise, ze Audio Driver Error : The following driver(s) either do not support the current audio format, or are in use by another application. a mozem si vybrat ci chcem Disable, alebo Use anyway.
Moze to byt v tom?
vyrieši to to, že už mam na ceste EMU 0404?
ale normalne midi nahravky mi idu, nejde mi to iba ak chcem pouzit ten synth.