Monitoring

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Monitoring

Příspěvek od Kermitak » 09 bře 2011 19:47

Jo, uplne v pohode.

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Monitoring

Příspěvek od 120BPM » 09 bře 2011 20:02

Na doma, az az. :lol:
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Monitoring

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 09 bře 2011 20:02

Bodakrecords píše:No takto nechcem nejaky high end ide to do domaceho studia nic profi, repraky tam budem mat zapojene Dynaudia BM6mk2,,rozmyslal som silno nad tym presonusom ma to celkom dost toho co by som potreboval aj cena je fajn,,co myslite? na domace vyuzitie si myslim ze to bude oka nie?
ja myslim, ze budes uplne vpohode i v profi podminkach.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Monitoring

Příspěvek od Pytkin » 09 bře 2011 20:25

podla mna pre BM6mk2 je Central Station uplne na poraaadku .. nic lepsie nepotrebujes ..

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: Monitoring

Příspěvek od matucha » 10 bře 2011 01:23

dangerous d-box by byla ale mozna vec, co by me trochu skadlila i kvuli DA... ale jako... centralstation urcite neni nic proti nicemu

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Monitoring

Příspěvek od Ivo » 10 bře 2011 08:02

Kromě toho má též funkci i jako summing box .... takže se dá použít na mixy atd ...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Monitoring

Příspěvek od TOM-Thak » 07 říj 2012 19:26

btw. Testoval nekdo Presonus Central Station Vs. Presonus Monitor Station?
Zajimalo by me, jestli je tam zvukove nejaky mega rozdil.. Centra station ma pro me zbytecne moc funkci.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Monitoring

Příspěvek od Pytkin » 07 říj 2012 23:24

obe by mali byt pasivne .. cize v zakladnej funkcii by nemal byt ziaden rozdiel ..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Monitoring

Příspěvek od TOM-Thak » 08 říj 2012 07:43

Procital jsem jeste gearslutz a nekdo tam psal, ze ten monitor station pasivni neni narozdil od Central station a navic par lidi rikalo,
ze ty jejich knoby nejsou zadnej zazrak :/ skoda, ze nedelaj nejakou easy krabicku neco jako Level pilot pro dvoje bedny.. ne kady potrebuje 3 ruzny zdroje zvuku a talk back, leda bych kricel na pritelkyni do kuchyne :D:D:D

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Monitoring

Příspěvek od Pytkin » 08 říj 2012 09:00


Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Monitoring

Příspěvek od TOM-Thak » 08 říj 2012 09:16

Je fakt, ze je to passive, takze jedine, co na tom muze podelat, tak je ten potenciometr.
Na pasivnich snad jinak neni tak co zkazit az na ten poťák a cesty. To vis, ze na gearslutz sem se docetl opet chytraky, co maji Avocet nebo Dangerousmusic.. ale to je trosku jina cenova a zbytecna vec pro me, kdyz by to pak stalo vic nez moje zvukovka a monitory,
tak je to trosku jina kategorie a nepoměr.

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: Monitoring

Příspěvek od delay » 08 říj 2012 09:59

Právě prodávám na MIDI.cz...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Monitoring

Příspěvek od Pytkin » 08 říj 2012 11:21

delay : a co kupujes ?

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: Monitoring

Příspěvek od delay » 08 říj 2012 11:28

Nic :). Mám RME Babyface, což mi na volume / mute stačí a druhý monitory jsou prťavý M-Audia, tak to do nich asi budu pouštět sekundárním sluchátkovým výstupem z RME (tomu už ta rozdílná impedance asi neublíží), čili už M-Patch prakticky nevyužiju, ikdyž je fajn.

Odpovědět