Monitoring
-
Monitoring
Zdravim chcel by som sa informovat ci nepoznate nejaky dobry monitorovaci system nieco podobne ako napriklad:
Mackie Big Knob
Presonus Central Station
Dangerous MONITOR ST
alebo ak mate niekto doma nieco podobne ci mate nejake skusenosti,uvazujem nad niecim takym.
Dakujem
Mackie Big Knob
Presonus Central Station
Dangerous MONITOR ST
alebo ak mate niekto doma nieco podobne ci mate nejake skusenosti,uvazujem nad niecim takym.
Dakujem
Re: Monitoring
Dangerous Monitor ST bych z těchto zmíněných považoval za ideální volbu (možnosti, design a zvuková kvalita)
- ECSON WALDES
- Profesionál
Presonus mam ve druhem studiu. Ma skvelou vybavu a za ty prachy perfektni zvuk ve sve tride.
v mem studiu mam Cranesong Avocet, kterej vesmes umi to stejny.
nejsou taky vubec spatny SPL monitor kontrolery. Me jen nesedi ze to neni rack format nebo vylozene desktop.
v mem studiu mam Cranesong Avocet, kterej vesmes umi to stejny.
nejsou taky vubec spatny SPL monitor kontrolery. Me jen nesedi ze to neni rack format nebo vylozene desktop.
Bodak> No je v nich velikanskej cenovej rozptyl, zalezi kam s nima miris. Mackie asi vseobecne moc barvi (dle ohlasu), presonus je urcite ok na 90% normalnich aplikaci, ale kdyz budes delat malokompromisni poslech, tak veci jako Dangerous Monitor/CS Avocet/Grace Desings m904/906.. sou urcite spravna cesta.
tiez mi pride ze central station ma dobry pomer cena/vykon .. mali sme to v rezii .. ono asi zavisi , v jakej triede sa hybes .. napovedalo by , jake monitory mas za tym zapojene .. atd ..
-
- Profesionál
myslim, ze to mas serazeny podle toho, jak se rika, ze barvi zvuk: mackie nejvic, presonus trochu, dangerous malo, ale avocet je asi bez konkurence (i kdyz mam pocit, ze i na nem sme u matouse slyseli nejaky rozdily, kdyz sme poslouchali prevodniky, ne?)Bodakrecords píše:Zdravim chcel by som sa informovat ci nepoznate nejaky dobry monitorovaci system nieco podobne ako napriklad:
Mackie Big Knob
Presonus Central Station
Dangerous MONITOR ST
Dakujem
brooklyn: no lepe receno, kdyz to slo pres nej, tak jsme ty rozdily moc neslyseli;)
Ja mam PCS a jsem s tim spokojenej. Muzu srovnavat jen s Audientem Centro, kterej mi prijde o neco lepsi, ale je fakt, ze PCS nabizi za malo penez hodne nadprumerny muziky. Ja ocenuju dva sluchatkovy, nezavisle ovladany vystupy, talkback, tri stereo vystupy a dva analogovy stereo vstupy. Remote je taky suepr malej a sikovnej. Ten DA jsem nikdy nezkousel nakolik pouzivam Lavry Black.
iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo
Bodak, Centralstation mam u seba, ked chces pridi sa na neho kuknut a osahat. ja som s nim velmi spokojny.
Jak kteryAmorph píše:brooklyn: no lepe receno, kdyz to slo pres nej, tak jsme ty rozdily moc neslyseli;)

jako jo, nejaky rozdily tam slyset samozrejme byly, ale kdyz se pak nunudac pustil primo do monitoru bez avocetu, tak to byl rozdil nejvetsi...
jo ale treba lavry zustal stejnej +/-Amorph píše:jako jo, nejaky rozdily tam slyset samozrejme byly, ale kdyz se pak nunudac pustil primo do monitoru bez avocetu, tak to byl rozdil nejvetsi...
stara historie... ale ten rozdil u nunudacu byl velkej... i frekvencne, ten bufferamp v avocetu to srovnal do lateVenti píše:Nebudte netopiere
-
No takto nechcem nejaky high end ide to do domaceho studia nic profi, repraky tam budem mat zapojene Dynaudia BM6mk2,,rozmyslal som silno nad tym presonusom ma to celkom dost toho co by som potreboval aj cena je fajn,,co myslite? na domace vyuzitie si myslim ze to bude oka nie?