jackies píše:Aha, v tom regálu v obchodě byly nejhezčí nebo jsi je měla všechny doma na čas půjčené ?
Jak dlouho je máš ?
Kolik jsi na nich ( před tvým výrokem o perfektnosti ) vyprodukovala, smíchala a "zmástřila" tvých nahrávek, neřkuli cizích ?
Kdes je kontrolovala ?
Co na to řekli v lisovně ?
Jistě jsi před tím investovala nějakou tu desítku tisíc za úpravy akustiky poslechové místnosti.
Kolik ti je ?( promiň, to se nehodí a číslo tvého telefonu také nechci )
Víš, jde mi o to, že toto fórum čte hodně lidí. Dost nováčků, nezkušených atp...
Můžeš je totiž svými výroky zmást.
Osobně si myslím, že ty zatím nemůžeš něco doporučovat nebo prohlašovat za perfektní.
Když si to nemůžeš odpustit, měla bys alespoň vždy dodat proč, na jaký účel, pro koho, a jak jsi dospěla k názoru že to, nebo ono, je podle tebe perfektní.
Např. mastering, s touto třídou monitorů a v pokojíčku nelze dělat, a nikdo rozumný na to ani nepomyslí.
Smíchat na tom jistě něco dokážeš, ale i to jen odhadem, po dlouhé době a po mnoha kontrolních posleších tvého mixu na jiných aparátech a poslechových zařízení.
nemám potřebu, odpovídat na tvoje otázky, věř si čemu chceš.. skutečnost je že jsem měla možnost si tyto monitory poslechnout v studiu Disk IKMultimedia, neveškerý jmenovaný typy,.. a cenově dostupné monitory považuji KRK.. zdochni, a nebuď tak zaujatý mejma komentama a vyjadřuj se k topiku..
btw. mastering dělá spousta lidí v horších podmínkách než mám ja.. (nesnaž se mi to odůvodnovat že to tak není "nepodstatné") nejsem profesionálka a nemám potřebu být, chci jen trochu pokročit. A netahej sem věci z jiných topiků, buď loajální vůči topiku, jsi nejlepší všichni to vědi..