nahrávání syntezátorů a bicích modulů

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Kiwi

Příspěvek od Kiwi »

Acid Punk:Díky určitě na to mrknu

wire

Příspěvek od wire »

je to tady podle me offtopic ale mam Rolanda a rozhodne jsem s nim spokojenej ale tolik prace jako Ccko neudela urcite...

pokud zeres supersaw a takove ty "klasicke" zvuky tak kup SH :) a jestli chces neco univerzalnejsiho tak bych bral asi Ccko (na nemz udelas to samy jak na SH temer)... s nim udelas mnohem sirsi spektrum zvuku... a taky dost zalezi co chces delat za muziku :)

Kiwi

Příspěvek od Kiwi »

Ve výběru stylu muziky mám myslim jasno,ale je fakt že v každym studiu by měl být virus.Zvuky s sh jsou libový,ale ten virus má fakt větší spektrum zvuku.mrknu ještě na nějaký demíčka viruse.Díky :D

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Kiwi píše:ale je fakt že v každym studiu by měl být virus.
...a ProTools a NS-10 a nejlepe vsichni ve zvukarske uniforme... :) To jsi myslel jako vtip? Takze si mam koupit Viruse a pak teprve smim nahravat klasickou hudbu nebo folkovou kapelu? :)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Cyril píše:
Kiwi píše:ale je fakt že v každym studiu by měl být virus.
...a ProTools a NS-10 a nejlepe vsichni ve zvukarske uniforme... :) To jsi myslel jako vtip? Takze si mam koupit Viruse a pak teprve smim nahravat klasickou hudbu nebo folkovou kapelu? :)
Cyrile nazor mit snad muze :) ale on te tim neomezuje :) tak v klidu :)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Acid: to nebyl nazor, psal, ze to "je fakt" :)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Cyril píše:Acid: to nebyl nazor, psal, ze to "je fakt" :)
Fakt to je, ale je to jeho nazor, ve tvem nazoru to fakt byt nemusi, coz je zase tvuj nazor :)

Kiwi

Příspěvek od Kiwi »

Cyril:To že jsem psal že mám ve stylu jasno jsem nemyslel folk nebo clasickou hudbu myslel jsem tím hudnu taneční.Kdybych chtěl skládat klasickou hudbu tak bych se radši naučil hrát pořádně na křídlo nebo na housle a neřešil bych nějakej synth.Ale je to jen názor.

Odpovědět