nahravka bicích
nahravka bicích
nevedel by mi niekto poradit, nahraval som cez výkend bicie, nemal som velmi dobre mikrofony, tak aj preto nahravka nezneje velmi dobre, nevedel by mi niekto poradit nejake finty ako by som ten zvuk mohol trochu vylepšit?
používam nuendo
to je strasne tazko takto nieco radit. daj sem ukazku nahravky...
ale v kazdom pripade ak zakladna surovina nie je kvalitna, potom cela dalsia praca nie je ziadna slava... alebo strasne zbytocna namaha - niekedy je mozno jednoduchsie to nahrat znovu a kvalitnejsie... je to ale len moj nazor, mozno ti tu niekto poradi (najlepsie nejaky mag, ktory dokaze robit kokakolu z vody)...
ale v kazdom pripade ak zakladna surovina nie je kvalitna, potom cela dalsia praca nie je ziadna slava... alebo strasne zbytocna namaha - niekedy je mozno jednoduchsie to nahrat znovu a kvalitnejsie... je to ale len moj nazor, mozno ti tu niekto poradi (najlepsie nejaky mag, ktory dokaze robit kokakolu z vody)...
Re: nahravka bicích
si si isty, ze je Ti na taky dotaz co odpovedat ?klarinet píše:nevedel by mi niekto poradit, nahraval som cez výkend bicie, nemal som velmi dobre mikrofony, tak aj preto nahravka nezneje velmi dobre, nevedel by mi niekto poradit nejake finty ako by som ten zvuk mohol trochu vylepšit?používam nuendo
Re: nahravka bicích
On chtel asi poradit nejake tipy na eq, compresi, panoramu saturaci etc.rastis píše:si si isty, ze je Ti na taky dotaz co odpovedat ?klarinet píše:nevedel by mi niekto poradit, nahraval som cez výkend bicie, nemal som velmi dobre mikrofony, tak aj preto nahravka nezneje velmi dobre, nevedel by mi niekto poradit nejake finty ako by som ten zvuk mohol trochu vylepšit?používam nuendo
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

Mno kdyz pouzil spatne mikrofony tak stejne vylepsovat neni corastis píše:vsak dobre, ale pytal sa, ako to vylepsit. ale vylepsit oproti comu ? nedal ukazku, nenapisal co sa mu nezda...
Peace

mne to nepride ako nejak zasadne pruserove. ale vsetko sa pozna najlepsie v kontexte ostatnej muziky. ale rovno je jasne, ze kopaku je malo, je placaty a tupy. treba mu najst a zdvihnut na EQ peak. cinely mas mono v strede - roztiahni ich po stereu. kotol sa mi zda naopak prilis vlavo... mas to vsetko zvlast v sablach ? hlavne tomu daj ostatne nastroje a hned uvidis viac...