Nalezeny inzerat - nahravani
To je podle mne v pohode nabidka pro kapelky -nactiletych co neumi s DAW a nemaji penize na profi studio,
rozmysleji jestli jim vyjde na jedno nebo dve piva a nemaji 80 Kc na vstupne do klubu
.
Rekl bych, ze u takovych kapel hudba, aranze a nastroje kvalitou odpovidaji kvalite nabizeneho "studia".
Takze low-end pro low-end.
rozmysleji jestli jim vyjde na jedno nebo dve piva a nemaji 80 Kc na vstupne do klubu

Rekl bych, ze u takovych kapel hudba, aranze a nastroje kvalitou odpovidaji kvalite nabizeneho "studia".
Podle tve teorie nahravaji dema jen nactileti bez poradnych nastroju, wow, koukam, ze jsi hotovy sociologicky expertnemo píše:To je podle mne v pohode nabidka pro kapelky -nactiletych co neumi s DAW a nemaji penize na profi studio,
rozmysleji jestli jim vyjde na jedno nebo dve piva a nemaji 80 Kc na vstupne do klubu.

Teda v pripade, ze vubec ses muzikant

Nevim, jak jsi prisel na to, ze podle me teorie nahravaji dema JENOM -nactileti bez poradneho vybaveni.. To prece z toho vubec nevyplyva..Wohma píše:Podle tve teorie nahravaji dema jen nactileti bez poradnych nastroju, wow, koukam, ze jsi hotovy sociologicky expertMimochodem, vetsina kapel, co znam, ma aparatury za desetitisice, nemyslis, ze to neco vypovida o jejich prioritach? Mel bys radsi CDcko, ktery by pritahlo lidi, aby pak na koncerte poslouchali silenej zvuk z levne aparatury, nebo radsi nemel zadny CD, ale hral koncerty, ktery zni dobre?
Teda v pripade, ze vubec ses muzikant
Ja jsem jen napsal, ze pro kapely tohoto typu (a netvrd mi, ze nejsou) je to ok reseni. I kdyz, pujcit si na dobre studio a zadluzit se je taky moznost..
Kdo ma na vic (financne i jinak), ten to prece pozna a pujde o nejake ty tridy vys.
Jinak pro tvou informaci, muzikant jsem, na par CD uz jsem nahraval a hral v x kapelach.

Acid Punk: o strunach pro basaka ani nemluv
A uz vubec ne o kabelu...
nemo: vyznelo to tak, jako by ses vysmival lidem, kteri nenahravaji v profi studiich
A jestli jsi uz nahraval, tak urcite vis, kam se muzou ty naklady vysplhat, pokud to chce mit clovek podle vlastnich predstav... (at uz nahrava ve studiu, nebo pokupuje techniku a udela si vlastni studio)

nemo: vyznelo to tak, jako by ses vysmival lidem, kteri nenahravaji v profi studiich