Nastavenie Delay

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
James L.
Příspěvky: 340
Registrován: 19 dub 2010 11:13

Re: Nastavenie Delay

Příspěvek od James L. » 31 říj 2012 14:00

Pytkin píše:ok .. budes ju riesit urcite dlhsie ako vystrihat ..

Ale sak mne je to jedno .. nech sa niekto trapi s automatizaciou , ked ho to bavi ..
Souhlasím, taky bych vystřihl.


Jinak, vypnutí/zapnutí efektu se v Cubase automatizovat dá? :shock:

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Nastavenie Delay

Příspěvek od pavlii » 31 říj 2012 14:13

Už jsme to řešili někde vedle - od SX verze ano.

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Nastavenie Delay

Příspěvek od Pytkin » 31 říj 2012 14:27

Inak vypnut/zapnut efekt je hlupost.. Jedine snad kvoli cpu? Skorej potrebujes mutovat send do efektu..

James L.
Příspěvky: 340
Registrován: 19 dub 2010 11:13

Re: Nastavenie Delay

Příspěvek od James L. » 31 říj 2012 14:30

pavlii píše:Už jsme to řešili někde vedle - od SX verze ano.

P.
Můžu se zeptat - jak?

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Nastavenie Delay

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 31 říj 2012 14:43

Pytkin píše:Inak vypnut/zapnut efekt je hlupost.. Jedine snad kvoli cpu? Skorej potrebujes mutovat send do efektu..
neni, automatizace bypassu pouzivam casto (kreativne, ne kvuli cpu).

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Nastavenie Delay

Příspěvek od pavlii » 31 říj 2012 15:25

James L. píše:
pavlii píše:Už jsme to řešili někde vedle - od SX verze ano.

P.
Můžu se zeptat - jak?
Mno - asi normálně, ne? V rámci automatizace (Read/Write) prostě zapnu/vypnu příslušný efekt ve slotu.

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Nastavenie Delay

Příspěvek od Pytkin » 31 říj 2012 15:30

brooklyn : ja som ale nehovoril o bypase ale o vypnuti ..

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Nastavenie Delay

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 01 lis 2012 01:15

Pytkin píše:brooklyn : ja som ale nehovoril o bypase ale o vypnuti ..
aha.

to se automatizovat stejne neda. ;] (a asi to dava smysl, protoze v ty chvili se prepocitava kompenzace latence a projekt casto skytne.)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Nastavenie Delay

Příspěvek od pavlii » 01 lis 2012 08:41

Ano - omlouvám se za mystifikaci, nedá se to :-( praktická zkouška.....

P.

James L.
Příspěvky: 340
Registrován: 19 dub 2010 11:13

Re: Nastavenie Delay

Příspěvek od James L. » 01 lis 2012 10:16

Takže střih vede. :wink:

Odpovědět