nesmrtelný problém kopák vs bassa

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
toxin

Příspěvek od toxin »

ještě jestli můžu ta sidechain komprese by tu nepomohla ? hrozně rád bych se naučil jak s ní pracovat...

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

toxin: taky trochu asi pomohla, ale je tam hodne zasadnejsich problemu (treba nejsou stredy). nejdriv bych resil zaklady, ktery tu chybi. nenech se zmast, ze 'je to vpohode' - neni.

kexik

Příspěvek od kexik »

tak som to konecne dobojoval (vypocul ukazku rovno na stranke stahni, z ktorej nestahnes) a co mne vadi najviac je, ze basa huka (nehra tony rovnako hlasno) a ze je to cele natlacene zlym kompresorom, ktory kresli

rastis

Příspěvek od rastis »

toxin píše:...je tu víc lidí s podobným názorem ?...
ano

toxin

Příspěvek od toxin »

tak sem tu zpět:) kompletně sem to překopal beat s měnší úpravou zůstal jinak všechny sinťáky včetně basy nové kopák jsem krapet zkrátil a myslím že v kombinaci s touhle bassou je celkem ok ??? ale jak tak koukám na winamp tak v tom středovým pásmu jak psal juanita to zase není žádná sláva otázka je vadí to ? čím to vyplnit já už bych tam teda nic moc necpal ? byl bych rád kdybyste mě kdyžtak upozornily na další chyby kterých si třeba nejsem vědom abych věděl na co se koncentrovat při dalších pokusech dík chlapi za každou kritiku jak zvuku tak hudebního nápadu!

PS:Juanita a Rastis snažil jsem se o menší úchylnost :)

http://www.uloz.cz/show/file/57166-dddd3.mp3

marfil

Příspěvek od marfil »

a co tak dat na basu a kopak sidechain? ked uz sa ti pacia trancove zvuky tak duckovanie by az tak nevadilo..)

marfil

Příspěvek od marfil »

sorry berem s5 co som tu teraz napisal zabudol som kuk aj druhu stranu..).. hra to teraz ovela lepsie

toxin

Příspěvek od toxin »

díky!

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

taky se mi to zda lepsi

Odpovědět