Zdravím,
v létě mě kamarád požádal, jestli bych mu nesložil hudbu a nenahrál demo. Bylo to velmi narychlo kvůli zaslání na nějakou hudební soutěž. Ted jsem to objevil na bandzone, tak bych se k tomu chtěl vrátit. Nahrával jsem tedy pomalu první co mě napadalo a to takto:
KYTATY(Keen (totální čína)) čistá šla do linky, zkreslená z komba marshall 10w:P snímána rode NT1-A.
BICÍ jsem naklikal v cubase přes BFD1 demo.
BASA myslim že jsem měl pučenou taky nějakou čínu...
ZPĚV rode NT1-A. žádný dvojení, jen jedna stopa.
Celý to bylo nahrávaný v ložnici cca 5x5m na notebook přes zvukovku CME matrix-k. Je tam spousta sekanců o kterých vím, třeba že na 2:25min vyjedou room mic na bicích, k tomu se vyjadřovat nemusíte:oops: , zpěv by mohl být víc a zpěvák špatně intonuje, ale to taky nechte.
Takže by mě zajímali nějaký další poznatky co uslyšíte.
http://bandzone.cz/pozemstan
Dík!
obývákové demo
-
-
Wohma: dyt jsem rikal at se ke zpevákovi nevyjadrujete:-) Je to kámoš tak sem to pro něj udělal a s citem sem mu řekl co si myslim
, ty kytary to máš asi pravdu, hlavně v tý sloce sou asi dost hodně.

Naposledy upravil(a) helpmerobot dne 07 led 2009 16:34, celkem upraveno 1 x.
Zodpovědněji znamená, že si dáš tu práci a seženeš lepší nástroje a zapojíš do odpovídajících aparátů. To je jasný, že když strčíš elektriku jen tak do zvukovky, tak bude zvuk na hovno (což v tom intru bohužel fakt je).
Neber to ale zle, vyjadřuju se k tomu, protože jinak je to muzikantsky a citlivě udělaný. Ale poslouchatelná nahrávka vždycky stojí trochu potu a krve, těžko se to ochcává, pokud je to akusticky snímaných nástrojích.
Neber to ale zle, vyjadřuju se k tomu, protože jinak je to muzikantsky a citlivě udělaný. Ale poslouchatelná nahrávka vždycky stojí trochu potu a krve, těžko se to ochcává, pokud je to akusticky snímaných nástrojích.
-