Ahoj,
Takze Oktava MK 319 nebo T.Bone SCT700?
Ted nic jiny mike neshanim, mam dost, ale potrebuju pro kamose rychle jeden low end.
Bohuzel v prubehu pristich 2 tydnu nemam moznost je vyzkouset, ale potrebuju jeden koupit. Je tam velky rozdil (budou pouzivany pouze na zpev v kamaradove home studiu?
DIKY,
PREMEK
oktava vs. t.bone
Znam radu T.Bone SC - je docela dobra vzhledem k cene, mam SC 450
Z SCT znam 2000 - je dovry mikrofon. SCT 700 jsem zkusil a musim říct, že Studio Project TB1 je o kousek lepší a barevnější taky ale 2x drahší
rozhodněhodne podobna charakterem zvuku k SCT není!, jako 2000 .
Jestli Oktava nebo T. Bone? Zcela odlisna barva!
Zalezi na tom, jaky hlas budes snimat.
Muzsky , zensky, chraplak, sikavkovy, bariton, tenor , alt, sop, na kazdej hlas vyjde lepe jinej mikrofon!
Blby co?
Ale at si poridis Oktavu nebo SCT, tak ani jeden nebudes chtit v budoucnu prodat - pokud se ho naučíš používat. oba to jsou specifické ne univerzální mikraky.
Z SCT znam 2000 - je dovry mikrofon. SCT 700 jsem zkusil a musim říct, že Studio Project TB1 je o kousek lepší a barevnější taky ale 2x drahší

Jestli Oktava nebo T. Bone? Zcela odlisna barva!
Zalezi na tom, jaky hlas budes snimat.
Muzsky , zensky, chraplak, sikavkovy, bariton, tenor , alt, sop, na kazdej hlas vyjde lepe jinej mikrofon!
Blby co?
Ale at si poridis Oktavu nebo SCT, tak ani jeden nebudes chtit v budoucnu prodat - pokud se ho naučíš používat. oba to jsou specifické ne univerzální mikraky.
Naposledy upravil(a) jump dne 19 úno 2005 00:56, celkem upraveno 1 x.
Me zkusennosti s T.Bone.
Vlastnim
1.the t.bone MB85 Beta - ma vlozku z dynamickeho shure sm58beta - porovnavali jsme - rozdil zvukovy je nepatrny - mozna jen lehce pocitovy - pri nahravce jsme se hadali ktery mikrofon je ktery. Pouzivame ve zkusebne. cena je 3 krat mensi nez u originalu!
2.the t.bone MB78 Beta - ma vnitrek ze shure 87A - vyborny kondenzator mic pro live. designove se ale moc nepovedl.
Oba mikráky mají ale docela závažnou chybu.
Pokud jsou ve stojanu je to OK. Dáš do ruky a je slyšet všechno. Vložka dobrá , ale obal na hovno
, myslím že s odolností SM58 se tyhle kopie rovnat nemůžou...
Až to někdo hodí na podlahu a? podá hlášení
chtel bych mít sct 2000 - slysel jsem - opravdu skvely velky kulaty teply zvuk!
SCT 700 je bohužel zvukově zcela jiná, horší
než SCT2000.
SCV3000 nevim. Taky me moc zajima. Zatím jsem nečetl žádné reference ...
Vlastnim
1.the t.bone MB85 Beta - ma vlozku z dynamickeho shure sm58beta - porovnavali jsme - rozdil zvukovy je nepatrny - mozna jen lehce pocitovy - pri nahravce jsme se hadali ktery mikrofon je ktery. Pouzivame ve zkusebne. cena je 3 krat mensi nez u originalu!
2.the t.bone MB78 Beta - ma vnitrek ze shure 87A - vyborny kondenzator mic pro live. designove se ale moc nepovedl.
Oba mikráky mají ale docela závažnou chybu.
Pokud jsou ve stojanu je to OK. Dáš do ruky a je slyšet všechno. Vložka dobrá , ale obal na hovno

Až to někdo hodí na podlahu a? podá hlášení

chtel bych mít sct 2000 - slysel jsem - opravdu skvely velky kulaty teply zvuk!
SCT 700 je bohužel zvukově zcela jiná, horší

SCV3000 nevim. Taky me moc zajima. Zatím jsem nečetl žádné reference ...
Naposledy upravil(a) jump dne 19 úno 2005 01:02, celkem upraveno 1 x.