"Oteplovani" zvuku
stiahni si nejaky elektro kresliaci soft, napriklad
http://www.pcb123.com/
a v nom su kniznice suciastok, vyberes zo zoznamu napriklad BC550, kliknes mysou a vidis ako vyzera... je to odrzku ale nic ine ma nenapada, okrem zakladnych ucebnic elektroniky, ktore najdes v kazdej obecnej kniznici
http://www.pcb123.com/
a v nom su kniznice suciastok, vyberes zo zoznamu napriklad BC550, kliknes mysou a vidis ako vyzera... je to odrzku ale nic ine ma nenapada, okrem zakladnych ucebnic elektroniky, ktore najdes v kazdej obecnej kniznici
Jisteze ano!Cyril píše:Vokostujte Voxengo Lampthruster, kluci... Ruku na srdce- opravdu potrebujem nakupovat vselijaky spl tube vitalizery apod. do domaciho studia?
(... jasneze jo
Emulace umi bajecne lampove zkresleni, skvele, ale ja potrebuju emoce,
pravy lampovy pocit a co to dela se zvukem, ze ho to zkresluje je mi celkem jedno - je to spis nezadouci,
Kdybych to mel k necemu prirovnat tak Plastikovy vanocni stromecek je taky paradni, zeleny, dokonaly, nikde neopadava, nikdy se nezkazi a NEVONI!

ta lampa to je len ta vona, ten stromcek musi byt v tej samotnej muzikeAcid Punk píše:Jisteze ano!Cyril píše:Vokostujte Voxengo Lampthruster, kluci... Ruku na srdce- opravdu potrebujem nakupovat vselijaky spl tube vitalizery apod. do domaciho studia?
(... jasneze jo
pravy lampovy pocit a co to dela se zvukem, ze ho to zkresluje je mi celkem jedno - je to spis nezadouci,
Kdybych to mel k necemu prirovnat tak Plastikovy vanocni stromecek je taky paradni, zeleny, dokonaly, nikde neopadava, nikdy se nezkazi a NEVONI!
Jiste o to se staraji snimace omotane okolo stromkuPoshook píše:ta lampa to je len ta vona, ten stromcek musi byt v tej samotnej muzikeAcid Punk píše:Jisteze ano!Cyril píše:Vokostujte Voxengo Lampthruster, kluci... Ruku na srdce- opravdu potrebujem nakupovat vselijaky spl tube vitalizery apod. do domaciho studia?
(... jasneze jo

Je legracni jak ma nekdy neco clovek pred nosem a nevi o tom. Teprve ted jsem ja vul zjistil, jak krasny oteplovadlo mam na stole v podobe Art SGX2000 Express, muzu tam navolit nekolik typu lampovyho i solid state zkresleni, a kdyz se u lamp daj minimalni hodnoty drive a bite (v procentech, zadny 0 az 10), tak to "skoro nic" nedela, jen lehce lize, neznatelne nakrapava, otepluje. Navic to reaguje na dynamiku signalu. Zatim to zkousim s cistou kytarou, ale urcite to bude krasne fungovat i s jinyma nastrojema, napadaj me okamzite treba bici... moc se tesim!