Pomoc s brumem.

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Pomoc s brumem.

Příspěvek od DJDave » 29 říj 2010 18:46

Mam velký problém, nikdy jsem se s tim nesetkal, až teď, když jsem se přestěhoval do nového bytu.


V PC mam audiophilku 2492.. Zesilovač Alesis RA150 a monitory Truthy B2031P...


Jenom kdyz zapojim zesilovac do audiophilky, v monitorech zacne brucet. V drivejsim byte s tim problem nebyl. Kabely OK.

A jeste kdyz mam zapojenej mic2200 do vstupu B1 tak to do toho vstupu brumi porad.
Dneska jsem koupil na zkousku DI box, zitra musim koupit kabely jeste.

Nevim v cem muze byt problem, ze by neco odeslo? Spatny zasuvky? Nejaky spatna kostra?


DIky.
....:::: DJ Dave ::::....

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Pomoc s brumem.

Příspěvek od Pytkin » 29 říj 2010 21:10

mas vsetko z jednej zasuvky ? nemas tam pripojenu kablovku ?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Pomoc s brumem.

Příspěvek od kexik » 02 lis 2010 08:45

./ostatni-hardware/meta-zemiaca-slucka-t8389.html

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Pomoc s brumem.

Příspěvek od biscuit » 02 lis 2010 15:41

Pytkin píše:nemas tam pripojenu kablovku ?
jj, na tohle bacha i z modemu muze lizt do pocitace bordel do sitovky..

DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Re: Pomoc s brumem.

Příspěvek od DJDave » 05 lis 2010 14:20

Diky, vyresil to modem. Slo to pres sitovku. Hodne zajimave.
....:::: DJ Dave ::::....

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Pomoc s brumem.

Příspěvek od kexik » 08 lis 2010 12:58

DJDave píše:Diky, vyresil to modem. Slo to pres sitovku. Hodne zajimave.
skor hodne logicke... telefonny drot aj kablovka maju uplne iny zemiaci potencial, kedze su prizemnene casto desiatky metrov od koncovky v tvojom byte

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: Pomoc s brumem.

Příspěvek od boro » 08 lis 2010 13:27

MIMO TEMU: U mna napriklad, na focusrite pro 24, pouzivajuc vyhradne TRS konnektory vratane mona vznika brum vtedy, ked vytiahnem sluchatka. :) hehe, to uz je aka kogika

Odpovědět