POP FILTER Nylon /Silon
POP FILTER Nylon /Silon
Ahoj. Měl bych takovou menší otázku ohledně materiálu na podomácku vyrobený pop filter.
Sice to tady už bylo
ŽE si koupím vyšívací kruh
Ale co do něj natáhnou... Na inernetu jsem (obchody) viděl nylon ale třeba na fórku to byl zase silon.. Je mezi nima něaký rozdíl ? Rozdíl ve zvuku ? 
Re: POP FILTER Nylon /Silon
A ze by si to trebars vyskusal a napisal sem vysledok? I ked pochybujem, ze by sa tu nasiel dakto iny, kto by to chcel vyrabat..
Jde jen o radu (pokud už to někdo zkoušel)....
zkoušel jsem to - fungovalo to
v tomto případě nezáleží ani tak na materiálu, jako na velikosti těch mini průduchů
normálně to vyřeš punčochou - nějakou co tvoje dívka/maminka/kámoška proděravěla... pro větší účinnost je dobré použít dvě vrstvy, jakoby z každé strany - vzdálené od sebe okolo 1cm
v tomto případě nezáleží ani tak na materiálu, jako na velikosti těch mini průduchů
normálně to vyřeš punčochou - nějakou co tvoje dívka/maminka/kámoška proděravěla... pro větší účinnost je dobré použít dvě vrstvy, jakoby z každé strany - vzdálené od sebe okolo 1cm
To pude... Jaké napnutí? Slyšel jsem že když je moc tak to nedělá nic, a když málo že to žere výšky...
no nevím jak bych to vyjádřil, ale napni to tak nějak rozumně
a co vlastne docielis tym ze si ho nekupis ale vyrobis nejaku habarku z babkinej puncochy?
Celková cena je asi 50,-... Na internetu jsem nejlevnější asi za 350.... Navíc když se to proděraví tak mohu mít další jen když přehodím materiál, a účinnost je jen o něco menší než při značkovém řešení...
-
Liquid Sound
- Profesionál
tři kila rozdíl je přibližně tolik, co vyděláš na nějaký brigádě za dobu kterou budeš potřebovat na výrobu svýho 
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
jo to je sice fakt... ale já sem Kutil a casu mam habadej.. a když to funguje tak proc ne.. jinak pochybuju ze behem 10 minut vydelam 350