Problem s Rode NT1-A na M-audio fasttrack pro
-
Problem s Rode NT1-A na M-audio fasttrack pro
Zdravim. Na zvukovej karte M-audio fasttrack pro mam mikrofon rode nt1-a, problem je v tom ze nesnima. Phantom zapnuty, mikrofon mam nasmerovany dobre, dokonca aj kontrolka blika ked do neho hovorim. V nastaveniach v systeme ( windows 7 ) som to uz pozeral a malo by to byt spravne ( zvolene Line 1/2 hlasitost naplno ) Zrejme asi nejaka drobnost na ktoru neviem prist. Predtym to na tom istom systeme bolo rovnako nastavene a slo to, no po preinstalovany systemu to robi toto. :/
Re: Problem s Rode NT1-A na M-audio fasttrack pro
Použitý SW, ve kterém se nahrává? Proč nepoužíváš ASIO ovladač? Dost reálně se může jednat o situaci, kdy systém "drží" zvukovku na sobě (ergo vidíš aktivitu vstupu), ale nepustí jí aplikaci, kde nahráváš (proto není záznam).
P.
P.
-
Takto zatial som nenahraval na novom systeme no predtym na Studio One. Teraz som na tom skusal volat cez skype najprv a neslo to skusal som nahrat cez zaklada na windowse, tiez nic. ASIO ovladac ? Nemam moc znalost, na stary Win mi to instaloval znamy ktory mi nevie momentalne pomoct ale mam nainstalovane ovladace na zvukovku ( zvuk cez repro mi ide vporiadku ) V nastaveniach windows som mal na mysli ze mam zvolene v nahravani tu zvukovu kartu. Pardon za moju neznalost 

Mhm - docela overkill pořizovat si NT1a na Skype, ale budiž
třeba to nebude jen jediné použití... Ve Skype teda vykazoval vstup aktivitu nebo ne? Je pro Skype zvolená FastTrack (teda asi ano, ale kdo se nezeptá...)? V případě Skype na mojí poznámku o ASIO zapomeň.
P.

P.
-
Ano pravda no nieje primarne na skype
Ina moznost nebola. Vstup bol tam ale nejak sa mu nechcelo.

No asi takhle: já jsem moc přes Skype nevolal, ale když jsem to ladil, tak to mělo jasný průběh - ukazatel nemakal = mikrofon nebral nic a nevolalo se....jakmile jsem s těch několika vstupů vybral ten, který měl aktivní ukazatel, tak to všechno šlapalo jako na drátku.
V systému jsem žádná nedefaultní nastavení nedělal (ani předtím ani potom).
P.
V systému jsem žádná nedefaultní nastavení nedělal (ani předtím ani potom).
P.
-
Bohuzial mne nie. Predtym som ten problem nemal. To bude isto nejaka somarina..