Problem so zvukom cez MOTIF XF Editor

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
Nino1MOTIF
Příspěvky: 136
Registrován: 24 říj 2010 10:09

Problem so zvukom cez MOTIF XF Editor

Příspěvek od Nino1MOTIF »

caute,

tak mam doma MOTIF XF6 s FW16E firewire, vsetko mam naistalovane, editor ide dobre, len zvuk neni v poriadku. Totiz, ked hram alebo nahram nejaku stopu a prehravam si ju v nuende tak sa to ako keby zasekava, puka a pod. tazko to popisat, no buffer mam nastaveny na 256samplov a latencia je vtedy nieco okolo 6ms. Pc je Windows 7 64bit, Intel i5 3570k 3.4Ghz,8GB RAM,1TB DISK,330GB SSD...neviete ma aspon nasmerovat kde hladat problem ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22114
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Problem so zvukom cez MOTIF XF Editor

Příspěvek od Pytkin »

skus buffer na 512 alebo 1024 ..

Nino1MOTIF
Příspěvky: 136
Registrován: 24 říj 2010 10:09

Re: Problem so zvukom cez MOTIF XF Editor

Příspěvek od Nino1MOTIF »

dakujem :) vyskusam

Nino1MOTIF
Příspěvky: 136
Registrován: 24 říj 2010 10:09

Re: Problem so zvukom cez MOTIF XF Editor

Příspěvek od Nino1MOTIF »

stale to isté, zasekne sa zvuk, puká , vynecháva zvuk....

Petr PAN
Příspěvky: 28
Registrován: 07 dub 2007 10:30

Re: Problem so zvukom cez MOTIF XF Editor

Příspěvek od Petr PAN »

A máš v záložce Device setup nastavenej ASIO ovladač ?
Cubase 7, Roland Fantom XR, Roland RS-70, Yamaha MO6, Alesis DM10, Edirol FA-101, Rode NT1A

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3511
Registrován: 13 kvě 2005 20:37
Vybavení

Re: Problem so zvukom cez MOTIF XF Editor

Příspěvek od dano »

tiez by som skor skontroloval ovladac, lebo 256 musi taky comp pri takomto zatazeni ze jeden synth zvladat lavou zadnou. aj 128. navyse ide o externy synth. takze problem by som videl inde ako v nastaveni latancie...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22114
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Problem so zvukom cez MOTIF XF Editor

Příspěvek od Pytkin »

nino snad vie , aky asio driver ma vybraty ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3511
Registrován: 13 kvě 2005 20:37
Vybavení

Re: Problem so zvukom cez MOTIF XF Editor

Příspěvek od dano »

snad

Nino1MOTIF
Příspěvky: 136
Registrován: 24 říj 2010 10:09

Re: Problem so zvukom cez MOTIF XF Editor

Příspěvek od Nino1MOTIF »

vyriesenie, pri instalacii yamaha fw driver, je dalsia ulitka v ktorej si vyberate buffer a default bol small, tak som dal medium, restartol sa pc a vsetko fici :) dakujem vam

Odpovědět