staci taky plugin svacnut na master a je to
pri realtime sa ale pouziva menej kvalitna interpolacia a teda teoreticky by mal byt takyto zvuk horsi.
kexik píše:aum, pisem o tom vyssie... ide hlavne o interpolaciu do 32/64bit, co je nutne koli kvantizacnej chybe
ale aj a+b v digitale nedava optimalny vysledok
ono totiz analogovy mixbus najskor signal zo stripu privedie na napatovy delic 1/n kde n je pocet kanalov busu, takze signal sa najskor deli, cize ide skor o a/n + b/n
delenie je osemetna operacia, kedze v digitale nemas desatinne cisla, proste zaokruhlujes
no jasne, spousta lidi - asi vsichni co delali v reasonu nejak seriozne, delala audioexport pres rewire a cubase. bassline, copak si nikdy nezkousel vyprdnout se na reasonovskej mix, naroutovat to vsechno do rewire a michat v hostu? to teda vyzkousej - rozdil je docela velkej. problem je, ze ten zvuk stejne pak neni to pravy vorechovyCyril píše:bassline: je to uz dlouho, co sem delal ve dvojce (nebo to bylo 2.5?) a exporty mi znely dost jinak nez to, co znelo pri prehravani. stezovalo si na to dost lidi... Resilo se to nahravanim pres ReWire do nejakyho jinyho hosta.
Nó, tak má zkušenost je taková, že když míchám přes linkový Ulimix RX1602 do DATky Sony 60ES (se zapnutým SBM) a pak těch 16 bitů po digitálu přehraji do PC, je výsledek mnohem lepší, než interní míchání v Cubase (i přes to, že je ve 24bitech).delay píše:...Mě totiž vůbec nenapadlo třeba použít svůj mix LEEM (16.000) z kategorie BEHRINGER a spol., možná horší... Přišlo mi, že bych ten signál zbytečně zprznil...
Urcite vyzkousej! Staci propojit reason pres re-wire do cubase a rozdil v kvalite je tu hned. Ani nemusis nic exportovat, proste to hned mnohem lip hraje. Vubec mi neni jasny jak je to mozny ale je to pravda.bassline píše:biscuit: neverim ze v tom bude nejaky velky rozdiel, ak vobec nejaky bude...ked sa mi bude chciet tak to niekedy vyskusam...uz len to mi chyba, aby som reason prenasal do tazkopadneho cubasu