Proč mi z gramce hraje jen jedna strana ?

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 24 úno 2007 22:54

omitek, viem ze DJovia spravia jednoduchy trik ked im toto gramec spravi.. naslinia tie kontakty na ihle :) a potom ich zasrobuju naspat do ramienka. Na Technicsoch sa lubi zlomit kabel od gramca, potom nejde jeden kanal.

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 25 úno 2007 01:06

Kexik: Nemusi to rovnou zkouset sroubovakem, muze treba ten diskman, vystup ze zvukove karty narvat do vstupu toho phono preamp.. udela mu to krasne basy a totalne zkreslene vysky :)) rozhodne lepsi nez tam rvat sroubovak :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 26 úno 2007 10:00

pouzivam srobovak uz 15 rokov a nic sa nikdy nestalo. kazdopadne chyba je lokalizovana a je inde, takze toto by som uz neriesil

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 26 úno 2007 13:30

se divim, ze uz si kupoval 3x gramce a nenapadlo te koupit technicsy... musel jsem si rejpnout :p

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 26 úno 2007 14:09

BS píše:se divim, ze uz si kupoval 3x gramce a nenapadlo te koupit technicsy... musel jsem si rejpnout :p
Prokletí chudých? :)

Motto: "Nejsem tak bohaty abych si kupoval levne veci"

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 26 úno 2007 14:15

kexik píše:pouzivam srobovak uz 15 rokov a nic sa nikdy nestalo. kazdopadne chyba je lokalizovana a je inde, takze toto by som uz neriesil
Ale on to možná časem bude třeba řešit i někdo jiný a tady si přečtě, narvi tam šroubovak až to začne bručet, no a udělá to :)

A já mu pak nebudu moct vysvětlit, ať nevěří všemu co četl na netu, že to jde i jednodušeji, že si k tomu nemusí kupovat šroubovak atd :)

Že ono se dá zapojit všechno do phono předzesilovače... nekecám vážně :))

Divil by ses kolik lidi nechape ze proud je proud a záleží jenom kudy protéká a na co se moduluje.

Odpovědět